HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 32.347
Како клеветјееее?Мало црног хумора. А као да знамо за другикад је политика у питању.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како клеветјееее?Мало црног хумора. А као да знамо за другикад је политика у питању.
![]()

e si videlaZašešelji se
ugledala se , barem sa obrvama na onu mexikankuto je moglo bar obrve da ocupa![]()

Možda onda Ninče postane premijerka umesto Čaleta pa se svi ovajdimoПа, како, кад је у поверењу, 'с' ти нормална...?
Опозиције ми!![]()

Јок, 'оћу да биднем оберпандур, све да прислушкујем, 'апсим, а о "привођењу" да и не говорим...Možda onda Ninče postane premijerka umesto Čaleta pa se svi ovajdimo
Eto tebe za ministra Pravde a mene Kulture
Proćka ćemo za Sport a Žabicu za Vojsku
Rifke bez portfelja![]()
![]()
![]()

a jel imaš tetku
bas lepo sto me smatras Vulinom![]()

Ne ne ne
bas lepo sto me smatras Vulinom![]()
Ti bi da pendrečišЈок, 'оћу да биднем оберпандур, све да прислушкујем, 'апсим, а о "привођењу" да и не говорим...![]()
a jel imaš tetku![]()
moze...pa zapevajmo...Uz Maršala Žabu...Ne ne ne
Upravo suprotno
Vršimo prevrat i menjamo nesposobnu gannituru za supersposobnu
Ja sam sigurna da bi tvoja čvrsta ruka ojačala vojsku
Žaba za Maršala!!!

Možda onda Ninče postane premijerka umesto Čaleta pa se svi ovajdimo
Eto tebe za ministra Pravde a mene Kulture
Proćka ćemo za Sport a Žabicu za Vojsku
Rifke bez portfelja![]()
![]()
![]()
moze, ti lovu ja vojsku i odosmo na BahameПошто видим министарство финансија нисте распоредили... Могу преузети ја, да не лупате главу ко ће...

Теби благајну!?Пошто видим министарство финансија нисте распоредили... Могу преузети ја, да не лупате главу ко ће...
Нема, узела она вештица Гата... касниш...El im aneko ministarstvo za kulturu i umetnost.
Da konačno fotografija u ovoj zemlji ode na viši nivo![]()

Може, ако вратиш "Бујку" на РТС, да и Албоси имају своју емисију за село!Onda neko ministarstvo za poljoprivredu,
da konačno postavimo Vinjak tamo gde mu je mesto![]()

Пошто видим министарство финансија нисте распоредили... Могу преузети ја, да не лупате главу ко ће...
Uzela i ne pušća!!!Нема, узела она вештица Гата... касниш...![]()
jel u zaliv svinjamoze, ti lovu ja vojsku i odosmo na Bahame![]()
sto pitasEl im aneko ministarstvo za kulturu i umetnost.
Da konačno fotografija u ovoj zemlji ode na viši nivo![]()
Uzela i ne pušća!!!