Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam za to
Hvala što si objasnio jer sam zaboravila detalje
Osim posprdnih, bila su i neizgovorljiva bez konkretnog značenja
KANGRGA npr, čuveni filolog
Ма, има тога колико хоћеш...
Милорад Екмечић се мало и тим бавио, у својим истраживањима, и у неким објашњењима масовних покатоличења на тим просторима, а има тих података и у историографији КундК монархије, у библиотеци Ватикана такође...Вјештица, Гаће, Гузина, Пузигаћа, Гољо, Хладни- лупали људи шта им прво падне на памет;z:D Ко зна каква су, током времена- изменили од муке и бруке....z:mrgreen:
Као овај мученик, неки "фактор" у привредној комори, са презименом- Шаговновић!?:zroll:
У Србији, са таквим презименом- треба преживети....z:D

Najbolje je čkolovan s dobre, ako može rozle, gaće. Zašto pitaš, ne verujem da si upiso čkolu, a znam da nemaš za nove gaće?
kupila mu tetka za Čkolu
I to tri para da može da ih menja
new-high-quality-men-underwear-funny-birdie.jpg

- - - - - - - - - -

s-l300.jpg

- - - - - - - - - -

5e3ca38981feaab1cff8c56a34d50b07.jpg

- - - - - - - - - -

Ма, има тога колико хоћеш...
Милорад Екмечић се мало и тим бавио, у својим истраживањима, и у неким објашњењима масовних покатоличења на тим просторима, а има тих података и у историографији КундК монархије, у библиотеци Ватикана такође...Вјештица, Гаће, Гузина, Пузигаћа, Гољо, Хладни- лупали људи шта им прво падне на памет;z:D Ко зна каква су, током времена- изменили од муке и бруке....z:mrgreen:
Као овај мученик, неки "фактор" у привредној комори, са презименом- Шаговновић!?:zroll:
У Србији, са таквим презименом- треба преживети....z:D

imam u imaeniku GOVNANIĆ MILOŠA

eh podseti me na tu knjigu
Imam je, izdanje Reč i misao
Јесте, симпа ствар, мада је ту пола забаве бриљантан превод, е сећам се чији, али бескрајно духовито.
Читала "Цацу у метроу", исто Кено?

- - - - - - - - - -

Tip ima znanje od tačno nula (0) bilo kakvih mernih jedinica. z:D
Ма, није он толико глуп, колико се прави, него нешто мути и сакрива; ко зна какво је сирће просуо, и кад, и где...z:D

Ма, није он толико глуп, колико се прави, него нешто мути и сакрива; ко зна какво је сирће просуо, и кад, и где...z:D

nesto muti sigurno... odmah mi je bilo sumnjivo kad' je rekao da placa 10 franaka po satu... pa gde to ima u Srbiji? ...evo druze ja cu da radim za 10 franaka po satu, samo posalji adresu. :mrgreen:

Јесте, симпа ствар, мада је ту пола забаве бриљантан превод, е сећам се чији, али бескрајно духовито.
Читала "Цацу у метроу", исто Кено?

- - - - - - - - - -

nisam čitala Cacu u metrou
Stilske vežbe je preveo DANILO KIŠ

- - - - - - - - - -

Zatvoriše temu o Karleuši!?!?
Nisu normalni...
kakva tregedija za svetsku kulturu!!!!:rotf:

nesto muti sigurno... odmah mi je bilo sumnjivo kad' je rekao da placa 10 franaka po satu... pa gde to ima u Srbiji? ...evo druze ja cu da radim za 10 franaka po satu, samo posalji adresu. :mrgreen:
Само га не треба схватати преозбиљно; имам утисак да је њему само много досадно...z:D

- - - - - - - - - -

nisam čitala Cacu u metrou
Stilske vežbe je preveo DANILO KIŠ
Нађи времена, препоручујем; бескрајно шармантно, духовито и забавно, мали, кратак "роман" о добрим и обичним људима.
Шта знам, ја сам то читао као клинац од 20 и кусур година, и сећам се да ми је било врло необично и духовито.

- - - - - - - - - -

kakva tregedija za svetsku kulturu!!!!:rotf:
За светску- да; није она много изнад тог нивоа...z:mrgreen:

Само га не треба схватати преозбиљно; имам утисак да је њему само много досадно...z:D

- - - - - - - - - -

Нађи времена, препоручујем; бескрајно шармантно, духовито и забавно, мали, кратак "роман" о добрим и обичним људима.
Шта знам, ја сам то читао као клинац од 20 и кусур година, и сећам се да ми је било врло необично и духовито.

- - - - - - - - - -

За светску- да; није она много изнад тог нивоа...z:mrgreen:
nije svugde mainstream TOLIKO ISPOD svakog nivoa
Nije ni kod nas bio do pre par decenija

nije svugde mainstream TOLIKO ISPOD svakog nivoa
Nije ni kod nas bio do pre par decenija
Слажем се.:grudvanje3:
Ево ти једна грудва у нос...z:D

- - - - - - - - - -

Ma on sam ne kapira šta piše, najbolje je bilo kad je kukao kao nije mogao nazad u Jugosl... Srbiju, jer nije imao pasoš. Bizmismen. z:D A pisao je ranije da je pobegao u Švicu da ne bi plaćao alimentaciju.
Швалер, дакле...z:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back