Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Доста је било злата, БМW-a,ово оно, време је да кафану преузме неко из ниже класе, владајућег препоштеног СНС-а, да поново крене да се куха војнички пасуљ и служи српска кобасица.Покидајте сав тај кич и позлате, Риферу доста си отимао од народа...стоп обријаним метросекс...! :mrgreen:

Одмах си се унервозио, чим је Сурка најавила да ћете да седите са Рифатом баба сером...:lol:

Ко ја?Мајок...ја профитирам увјек и свуда без обзира ко је власник јер купим свој дио лагано и полако... :mrgreen:

Videćeš ti kad otvorimo kafanu "Moj Stojko Protočni", a na ulazu stoji: "zabranjeno za izbosne"! :rtfm:

То је мој највећи другар-играч-нарикач, као оне жене што наричу на сахранама за 1000 динџи пола сата.
Ако власник не плаћа редовно ја пошаљем Проћка да нариче газду, босанце, црногорце... тарифа зависи од дебљине новчаника газде.

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Ne šlihtaj mu se, nećeš ući! :rtfm:

Ја сам свеприсутан.И након нуклеарне апокалипсе остајемо жохари и ми.
We are the Borg звани босанац што краде из уста.Lower your shields and surrender your ships.
We will add your biological and technological distinctiveness to our own.
Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.”:mrgreen:

Има ли неких "Seven of Nine" дјевојака да се прикључим?

- - - - - - - - - -

69d32a115a31ae008bef9432aa3dddf7.jpg

Знао сам да си профитер, а знам и какав...:mrgreen:

We are the Borg звани босанац што краде из уста.Lower your shields and surrender your ships.
We will add your biological and technological distinctiveness to our own.
Your culture will adapt to service us. Resistance is futile!

Evo i Rif poslao personal
ČAK I ONI IMAJU DLAKE NA NOGAMA!!!!!!!
33d5212d2bf02ce07df8a1acfe62c087.img.jpg

Не знам, али мени је ово гротескно, ненормално и одвратно за видети, и никад ми неће бити јасна та црта егзибиционизма код геј људи, и како не могу да схвате колико је то анти-естетика.
Да не помињем да је провокација, а после кукају кад добију по носу због провоцирања.
Ћао, Гато...:cmok:

Siesta uz kafu
Juče sam imala šou
U stanu koji izdajem, pobegao stanarki beli pacov ljubimac kod lude komšinice na terasu
Pošto stanarka nije bila tu zvala je mene
Ajaoj koja histerija - trajalo je satima
Meni je bila frka da ne ugine jadničak od ladnoće
A pošto je pametan ko i svi pacovi, napravio je kućicu od starih novina i tako preživeo
A ludaja mi je satima zaurlavala kako joj je štetu na terasi napravio
Mož' misliti, izgizao list starih novina
Malo mi je falilo da odem tamo i napravim pravo sraanje

Siesta uz kafu
Juče sam imala šou
U stanu koji izdajem, pobegao stanarki beli pacov ljubimac kod lude komšinice na terasu
Pošto stanarka nije bila tu zvala je mene
Ajaoj koja histerija - trajalo je satima
Meni je bila frka da ne ugine jadničak od ladnoće
A pošto je pametan ko i svi pacovi, napravio je kućicu od starih novina i tako preživeo
A ludaja mi je satima zaurlavala kako joj je štetu na terasi napravio
Mož' misliti, izgizao list starih novina
Malo mi je falilo da odem tamo i napravim pravo sraanje
:lol:
Па, шта си радила, улови ли га?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back