Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hqdefault.jpg

ИС-2, Тежак тенк је дизајниран са дебелим оклопом да би парирао тенковима Трећег рајха. Наоружан 88мм главним топом који је био у могућности да порази Немачке Тигар и Пантер тенкове. Био је јуришни тенк, наоружан разорном гранатом корисном против барикада и бункера. ИС-2 ушао је у употребу априла 1944, Црвена армија их је користила у бици за Берлин у последњој етапи рата.

Desi Meniđeru, sekso te čiča Marsi?

On mene, ja tebe, ti njega...

- - - - - - - - - -

Pa moro ja na par kursva kad tvoj nije baš dobar. z:D

Nepisana pravila village gheto-a...
To što dodjoši znaju šta treba i kako treba je posebno poglavlje života u Beogradu

- - - - - - - - - -

auuu

jel ti mozak prokljucao

pa pomesao i k.urca i k.urva

a i kako bre ti znas sta njemu odgovara,

to mi je cudno , veoma cudno , da ne kazem ,

ljubomoRU

ИС-2, Тежак тенк је дизајниран са дебелим оклопом да би парирао тенковима Трећег рајха. Наоружан 88мм главним топом који је био у могућности да порази Немачке Тигар и Пантер тенкове. Био је јуришни тенк, наоружан разорном гранатом корисном против барикада и бункера. ИС-2 ушао је у употребу априла 1944, Црвена армија их је користила у бици за Берлин у последњој етапи рата.

јесте, ИС1 ИС2 и ИС3 су били задужени за елиминисање немачких тигрова и пинтара - пантера, највећи терет је поднео ИС1, а Т34 је углавном служио ка јуришни тенк за подршку пешадији и зато је прављен у великом броју

јесте, ИС1 ИС2 и ИС3 су били задужени за елиминисање немачких тигрова и пинтара - пантера, највећи терет је поднео ИС1, а Т34 је углавном служио ка јуришни тенк за подршку пешадији и зато је прављен у великом броју

Vidim razumiješ se podosta o vojna pitanja iz drugog svetskog rata,
pa me zanima, kad se toliko dobro razumeš u Švabinu tehniku,
a koja je bila uloga tvoje vamilije?

- - - - - - - - - -

Jel i kafa ide uz to?

Jel Rifke, znaš ti šta je to NJ.O.V.?

To ti je
NJemačko
Oklopno
Vozilo

NJ.O.V.

Е си га видео, Друг на крају, задовољан.

Vidim razumiješ se podosta o vojna pitanja iz drugog svetskog rata,
pa me zanima, kad se toliko dobro razumeš u Švabinu tehniku,
a koja je bila uloga tvoje vamilije?
...

пола у четницима пола у партизанима, кад је ђед - стриц погинуо у партизанима на Сутјесци дошли други партизани и избили његовом оцу око, па ти види каква је то банда била, свашта је носило партизанску униформу.. а они што су били у четницима отишли 45. у јуесеј... на крају син једног од партизана као командант мање касарне скинуо чинове и пљунуо петокраку, рекао да неће да буде брат са усташама у партизанским униформама, расчинили га и послали у затвор, био 4 године, од тада ништа с комунистима, ниједан део породице. тада су и почеле невоље и страдање.. пустили га због страха јер је велика породица и све се пратило, не дао им њихов бог да му се нешто десило...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back