- Poruka
- 202.048
Pa moro ja na par kursva kad tvoj nije baš dobar. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa moro ja na par kursva kad tvoj nije baš dobar.![]()
Perooooooo, oooo peroooooo!
Da li si gledao film T-34?
Гледао саам трејлер и...пропустићу. Не гледам амерички холивуд па не бих ни руски.

Ma nije... to je SF, Rusi sa jednim tenkom usred Šavabije tuču Njemce.
- - - - - - - - - -
A ima i glavna manken-cica i sve što treba.![]()
Изгледа да вреди погледати домаће. Каним да ти банем у крај, у мом затворило све биоскопе.Изгледа да вреди погледати домаће.

Desi Meniđeru, sekso te čiča Marsi?
Pa moro ja na par kursva kad tvoj nije baš dobar.![]()
auuu
jel ti mozak prokljucao
pa pomesao i k.urca i k.urva
a i kako bre ti znas sta njemu odgovara,
to mi je cudno , veoma cudno , da ne kazem ,
ljubomoRU

Piši, nedeljnu.![]()
Jel i kafa ide uz to?
ИС-2, Тежак тенк је дизајниран са дебелим оклопом да би парирао тенковима Трећег рајха. Наоружан 88мм главним топом који је био у могућности да порази Немачке Тигар и Пантер тенкове. Био је јуришни тенк, наоружан разорном гранатом корисном против барикада и бункера. ИС-2 ушао је у употребу априла 1944, Црвена армија их је користила у бици за Берлин у последњој етапи рата.
јесте, ИС1 ИС2 и ИС3 су били задужени за елиминисање немачких тигрова и пинтара - пантера, највећи терет је поднео ИС1, а Т34 је углавном служио ка јуришни тенк за подршку пешадији и зато је прављен у великом броју
Jel i kafa ide uz to?
јесте, ИС1 ИС2 и ИС3 су били задужени за елиминисање немачких тигрова и пинтара - пантера, највећи терет је поднео ИС1, а Т34 је углавном служио ка јуришни тенк за подршку пешадији и зато је прављен у великом броју
Vidim razumiješ se podosta o vojna pitanja iz drugog svetskog rata,
pa me zanima, kad se toliko dobro razumeš u Švabinu tehniku,
a koja je bila uloga tvoje vamilije?
...
Ma vodim ta na sladžu, da vidiš šta je kvalitet.