Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas je kapitalizam zaživeo u nakaradnom obliku, kao i nekada komunizam.

Vidim svih top 10 svetskih ekonomija su načisto propale u kapitalizmu (čak i Kina).

sta , Vi imate kapitalizam i to onoga iz MARKSOVOGA DOBA.

onda , sto se bunite.
iz slobode , izborili ste da ste opet u tamnici i da ste gologuzani .

ako i ne zelis da vidis sta je svetu ta vasa takozvama demokratija i kapitalizam doneo.

razaranje , smrt , drzave pokorene , drzave da su sluge , izgon , genocid.....

onda sto cu ja moci reci.

uzivajte u plodovima svoga delovanja

i u redove za sendvic a i nijesu svi sendvici isti , obican narod , kako koji dobija sa pilecom salamom a oni koji su na nivou , sendvic sa sunkom..i jos i trapist sirom.

пре неки дан сам био на гробљу, да обиђем спомен, баш сам сео на клупу да се присетим неких ствари кад оно одвратан зелени прљави гуштер искочи иза једног споменика и побеже као да сам га штапом ударио..

е то си изгледа био ти марси ил неки твој рођак..

пре неки дан сам био на гробљу, да обиђем спомен, баш сам сео на клупу да се присетим неких ствари кад оно одвратан зелени прљави гуштер искочи иза једног споменика и побеже као да сам га штапом ударио..

e to se u mojoj profesiji kaze da schizofrenises i da ti se prividjaju stvari ,

to je borba sivih celija , jos koji se mogu i reci da su povezani i sa znanjem i sa logikom.

a da nisi ti popusio,,,neku losu ili losem

kako gušter u januaru?
pitam za drugara #zadrugara

Pravo da ti rećem nem pojma.
Samo dođem ovde da izljubim i begam kući z:lol:

laka noć z:)
stvarno, zašto ti voliš toliko da se ljubiš, umesto šta znam..da palamudiš, drogiraš se, sexaš, šta god? :rotf:

- - - - - - - - - -

Ма. чекај прво да видимо шта хоће, зашто одмах тако негативно?

ne veruj gušteru u krznenoj bundi, nikada od njega nerca, veruj mi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back