Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Stvarnost virtuelnog života.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi, to ne može u kafanu, moraćeš neko ćebence, pa na travicu pored rečice...

Problem je što ne vozim kad pijem.![]()

Ne treba nam ceo dan da popijemo po pola flaše vina, bre.
Sto se bre zatrcavas odmah?
Samo mi kazi da se 'vako cesljas
p.s
![]()

Nije valjda da se opet vraćamo na onu temu od pre neki dan,
ono dva minuta, tri minuta, tries sekundi i sl. ?
Nije valjda da se opet vraćamo na onu temu od pre neki dan,
ono dva minuta, tri minuta, tries sekundi i sl. ?

E, to sa tries sekundi može, ali ako je uključena i predigra.

Nisam ja Kamičak da odbijem Flamina.

Njaslađi je kad moli za ban, pošto nije u stanju sam da odoli forumu![]()
Ja da se pitam, ukinuo bi internet. Samo servisne informacije da budu dostupne.
Могу свакакви ужаси код нас да се чују .., ја нисам ни у школи била нека штреберка за граматику,
а чини ми се и да јесам, питање је колико би се данас тога сећала. Моја ћерка је недавно побеђивала
на неким силним такмичењима и стално ме нешто исправља ..
Међутим, кад ми је нешто остало у ушима, парају ми се исте кад чујем разлику ..![]()

кад нам је наставница Српскохрватског (тада) рекла да је у српском језику нагласак на првом слогу. Онда смо ми тражили примере где, једноставно, не може да буде на првом слогу, и нађосмо 'парадајз'. Но, она је и даље тврдила да је 'парадајз' неправилно, а правилно - 'парадајз'. Наравно да то никад нисмо усвојили. 
Наслонио сам се на комоду чекајући кафу и порушио сам неке регистраторе који ту нису требали да буду. Кренуо да их 'ватам и набијем прст у комоду. Скоро ми испадне телефон и ја као да га уштопујем ногом, шутнем га још више.![]()

Ја се сећам, иако нисам била штреберка.
Елем, патим то к'о да је било данас кад је бабо Атиф... не, пардонкад нам је наставница Српскохрватског (тада) рекла да је у српском језику нагласак на првом слогу. Онда смо ми тражили примере где, једноставно, не може да буде на првом слогу, и нађосмо 'парадајз'. Но, она је и даље тврдила да је 'парадајз' неправилно, а правилно - 'парадајз'. Наравно да то никад нисмо усвојили.
![]()
Александар или Александар ?
Можда је, стварно, правилно прво али ја навикла на друго.