Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
pa to i nije neki podvig, 12 puta napred-nazad i gotovo ... ja mogu više
Ma ne tako, nego 12 punih performansi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to i nije neki podvig, 12 puta napred-nazad i gotovo ... ja mogu više
Inace, Luj XIV je mogao 12 puta za jedno vece.
Ma ne tako, nego 12 punih performansi.

тај је могао само 12 пута да ждере за једно вече![]()
Pozdrav za drustvo u kafani, a sada sportske vesti ...
![]()

Luj XIV je bio umetnik u ljubavi, sto kazu, a ni njegov praunuk, sto ce reci ja, ne zaostaje!
Nego drugari, plasim se nesto za ono moje unuce, Luja XVI.
Odbija svalerke, djedo, sto ce reci ja, mu salje dnevno po 8 a njemu se nijedna ne dopada!
Po ceo dan pravi neke kljuceve i brave (Frojd bi imao svasta da kaze o ovome).
Ustanovili smo da ima fimozu. Sultan se vec ponudio da posalje coveka koji ce to da sredi. Ipak mu ne dam moj harem, LOL!
Inace, ugovorio sam sa Terezijom da ga ozenimo sa njenom malom, onom, Antoanetom. Antoaneta mnogo lepo mesi kolace. Stalno ih deli puku. Juce je podelila onim srpskim strajkacima gomilu i poslala im pozdrav od njihove Vlade.
Ubedjen sam da ce brak Luja XVI i Marije Antoanete biti veoma uspesan, popularan u narodu, i da ce obezbediti Luju vladavinu duzu od moje, sa puno mira i stabilnosti.
XAXAXAXAXA
- - - - - - - - - -
Vasa ljubomora ne menja uspehe mog cenjenog pradede, Sunce ga grejalo!
значи био луђи од лудог Милојка![]()
Ludi Luj!
16 svalerki plemenitog porekla i harem od makar 60 zena.
To moze samo Kralj Sunce!
Ludi Luj!
16 svalerki plemenitog porekla i harem od makar 60 zena.
To moze samo Kralj Sunce!

Samo 60 žena, pa to nije ništa. Osrednji harem rimskih imperatora brojao je 200 žena, Ramzes II je imao 147 sinova a ćerke nisu ni brojali, harem otomanskih careva nije brojao manje od 1000 žena. Nemoj da misliš da imam nešto protiv tvog dede, vrlo ga cenim, ali harem mu je bio ... nako ... osrednji.
znaš, čika noske
pogrešio si jako!!!
"lekae,pekar, apotekar
mogao sam biti ja
bilo šta!"
scena ti je u krvnoj sliKi.![]()
Da zivim na nekom drugom mestu, verovatno bih se tako necim i bavio.
Ali avaj. 
kako nije plemenita, kad beshe ukinula smrtnu kaznu? 81 ili?
a ako se dobro secam poslednje pogubljenje giljotinom 77... uzas...
Naravno, i to pogubljenje je bilo jedan plemenit akt jer je Francusku resilo serijskog ubice.
Da danas mogu da se giljotiniraju nevaljali imigranti koji pale kola i tuku se sa policijom svaki cas po MOM Parizu, drugu bismo pesmu pevali.
MOJ Pariz su dosli da pale, mamicu im.
neki dan sam chula prichu vezano za to poslednje pogubljenje... kazu da se radilo o liku osudjenom za ubistvo svoje supruge... ta se navodno dvadesetak godina kasnije pojavila u francuskoj da trazi penziju... zapravo sve te godine je zivela dal beshe u shpaniji sa shvalerom sa kojim je zapalila...![]()
neki dan sam chula prichu vezano za to poslednje pogubljenje... kazu da se radilo o liku osudjenom za ubistvo svoje supruge... ta se navodno dvadesetak godina kasnije pojavila u francuskoj da trazi penziju... zapravo sve te godine je zivela dal beshe u shpaniji sa shvalerom sa kojim je zapalila...
- - - - - - - - - -
dobro je ako si u pravu, a ne ovaj shto mi je servirao prichu o nevinom choveku... mada to opet ne umanjuje mnogo broj nevinih osudjenika u francuskoj...
Zapravo, poslednja giljotinirana osoba, bio je jedan islamski imigrant koji je surovo ubio jednu zenu, a 3 bele devojke je pokusao da pretvori u prostitutke.
Hop-cup i gotovo. Nema vise divljeg Arapina.
Posle te egzekucije su dugo cvikali imigranti po Marseju.
- - - - - - - - - -
Naravno, pa i moje unice od giljotine nastrada.
Ali opet, smrtna kazna u danasnje vreme DNK analiza i napredne forenzike prakticno eliminise mogucnost nevinih pogubljenja.
i pored dnk analize u francuskim zatvorima josh uvek ima nevinih osudjenika... s tim shto je zabelezeno, chini mi se svega 9 ponovljenih procesa gde su ljudi oslobodjeni... ali nakon vec odlezane vishegodishnje robije...
Oni su sigurno dospeli tu pre forenzike.