Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хвала вам људи. Е, али да сте били ту поред мене па да сте ме гледали како сам се довијао да на дискретан начин објасним људима своје црвено порекло. :lol:

- Па знате како... ја много волим Индијанце... и сам сам на неки начин потомак црвеног човека...

:hahaha: :rotf:

A zašto si se dovijao, nemoguće da svi su bili iz nekomunističkih porodica, pa kako su Broz i SFRJ opstali pola veka u punoj državi antikomunista?
Mnogo ljudi se kune u Kralja i Kokardu, dok im je deda jurio Dražine po bosanskim gudurama...Sve je to lična stvar, ali ako se osećaš više Srbin nego Komunista (ako je to uopšte moguće) i voliš svoj narod i otaždbinu čemu onda problem....

Pozdrav Svima...

Nije bio baš pravi rat , a i nije zapad pobedio, nego je Madlen Olbrajt aktivirala optužnice protiv SDS čelnika , sve ih je NATO samenio , Plašićka prešla u Banja Luku , a Dodik je po nalogu SAD oktroisan u premijera iako je imao jednog ili par poslanika , kao kada bi sada neko rekao da premijer Srbije bude neki marginalac tipa Čede ,Koštunice i sličnih sa 10 -15 poslanika .
Od tada istok i Pale puše , a sve pare idu u Bosansku Krajinu , tada je prestonica preseljena u Banja Luku što je i ok, jer su one Pale retko grozna selendra , pogotovo od kada su ih zapuistili posle rata .
Svaker godine kad idem na skijanje na Jahorinu više pljuju i psuju Dodika i Banja Luku ,nego ove iz Sarajeva koji su im na 20 kilometara . :lol:
Ма Додик је победио чувеном причи о Хрвату и хеликоптеру. Један глас је фалио и амери су послали хеликоптер по тог Хрвата.
Од Сарајлија сам чуо причу да их ови горе баш мрзе, чак их називају балијама.

Сад је кренула та прича о подели интересних зона СНСД-а и СДС-а, после 20. година, када је исток разјебан максимално.
А што се тиче тога да су Пале селендра, то је зато што ништа није улагано. Па причали ми ове Сарајлије о Лакташима који су било буквално насеље.
Прођеш кроз њих ни не приметиш их. А сад најмодернија хала, Игокеа игра... Сарајлије убија песимизам. Код њих се и даље само прича о рату итд.
Још увек су све зграде изрешетане и порушене. Нису они срећни ни мало.
Ваљда ће их та подела зона мало оживети.

Али што мрзе Додоа. :lol:
Не могу да га смисле. :lol:
A zašto si se dovijao, nemoguće da svi su bili iz nekomunističkih porodica, pa kako su Broz i SFRJ opstali pola veka u punoj državi antikomunista?
Mnogo ljudi se kune u Kralja i Kokardu, dok im je deda jurio Dražine po bosanskim gudurama...Sve je to lična stvar, ali ako se osećaš više Srbin nego Komunista (ako je to uopšte moguće) i voliš svoj narod i otaždbinu čemu onda problem....

Pozdrav Svima...
Зато што су затуцани, па са њима мораш на фињака. Изокола.
Па и не можеш тек тако у држави где је антикомунизам и национализам својеврсни мејнстрим тек тако иступати пред људима са комунистичким ставовима.

Ја сам лепо објаснио овде. Моја породица има дугу традицији повезаности са ком-партијом.
Од чукундеде до мене, сви смо у тој некој причи.

Ја сам десно онолико колико ми породична традиција дозвољава, а лево онолико колико ја хоћу.
И никада у мојој породици, иако су комунисти, није недостајала доза елементарног национализма коју потребује било који народ.

Али очекивати сад од мене да постанем четничка маскота, да тетовирам Дражу etc. би са моје стране био патолошки мазохизам.

Recite ...zar ova fora sa Jeremićem kao živim Sunđer Bobom (mi velimo Spužva ) nije izvrsna fora ? :zblesav:

5535.jpg

Ма Додик је победио чувеном причи о Хрвату и хеликоптеру. Један глас је фалио и амери су послали хеликоптер по тог Хрвата.
Од Сарајлија сам чуо причу да их ови горе баш мрзе, чак их називају балијама.

Сад је кренула та прича о подели интересних зона СНСД-а и СДС-а, после 20. година, када је исток разјебан максимално.
А што се тиче тога да су Пале селендра, то је зато што ништа није улагано. Па причали ми ове Сарајлије о Лакташима који су било буквално насеље.
Прођеш кроз њих ни не приметиш их. А сад најмодернија хала, Игокеа игра... Сарајлије убија песимизам. Код њих се и даље само прича о рату итд.
Још увек су све зграде изрешетане и порушене. Нису они срећни ни мало.
Ваљда ће их та подела зона мало оживети.

Али што мрзе Додоа. :lol:
Не могу да га смисле. :lol:

Зато што су затуцани, па са њима мораш на фињака. Изокола.
Па и не можеш тек тако у држави где је антикомунизам и национализам својеврсни мејнстрим тек тако иступати пред људима са комунистичким ставовима.

Ја сам лепо објаснио овде. Моја породица има дугу традицији повезаности са ком-партијом.
Од чукундеде до мене, сви смо у тој некој причи.

Ја сам десно онолико колико ми породична традиција дозвољава, а лево онолико колико ја хоћу.
И никада у мојој породици, иако су комунисти, није недостајала доза елементарног национализма коју потребује било који народ.

Али очекивати сад од мене да постанем четничка маскота, да тетовирам Дражу etc. би са моје стране био патолошки мазохизам.

Vlajče, pravi si intelektualac :zaljubljena: Bravo! Da su nam svi mladi ljudi takvi! Eh...lepa budućnost i lepe promene uz ovakve mudre ljude .)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back