Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да. Знање на квадрат. :lol:

Него, да се похвалим да сам положио колоквијум из етике и да је велики број колега такође положио.
Ваља напоменути да сам скрипту за колоквијум направио ја! Ха! :D

А морам стварно да похвалим овог момка што је главни координатор у Уједињеној Србији. Колико човек има енергије... :eek:

За три дана је одспавао 4 сата, а увек је био у покрету. Свака част. Права радилица човек.

Срећна нова година Влајко. :)

Сад си сигурно накупио снаге и елана да, закључно са јунским роком, очистиш годину.

рекох ли ја Иване- има наде за Србе z:)

(кад смо Дана и ја ономад коментарисали Влајкеца и Носфија)

не Дана, него Груба. збиља људи, где је Груба?

Poslednja izmena:
Поздрав Стет!

Људи колико сам ја одушевљен овом организацијом.
То је стварно једна организација која није усмерена ни на какву индоктринацију младих људи него на самоиницијативност.

То је стварно нека "наша ствар" што сам и њима рекао. Наша у смислу "српска ствар".
То је дословно само један делић наше личности, једна мера елементарног национализма коју треба да поседује један народ.

Небитне су идеје за које се залажеш, политика коју водиш, докле год се сетиш да имаш одговорност пред својим народом који треба да сачуваш од нестанка.

И када би сваки Србин или грађанин Србије, без обзира на политичко уверење, одвојио само делић свог знања, енергије итд. на организацију Уједињена Србија и урадио нешто за "нашу ствар",
не би могле ни једне силе света да нас униште.

z:)

Хвала вам људи. Е, али да сте били ту поред мене па да сте ме гледали како сам се довијао да на дискретан начин објасним људима своје црвено порекло. :lol:

- Па знате како... ја много волим Индијанце... и сам сам на неки начин потомак црвеног човека...

:hahaha: :rotf:

Здраво људи!

Срећна вам нова година – ова права. :mrgreen:

Ја сам нову годину чекао у Косовоској Митровици, а са организацијом "Уједињена Србија" сам ишао у обилазак православних манастира и у посету српским енклавама у којима смо деци делили пакетиће. Аха! z:)

Прелепа слика. Имали смо ретку прилику да у Дечанима целивамо мошти Св. Стефана Дечанског.

Фино је било. Слатка су дечица.

Треба свако да оде доле. Осећао сам к’о у својој земљи. :lol:
Jel bilo samo hodočasničko smerno putovanje, ili je bilo i ono drugo ... sa obzirom da je nova godina ? :lol:

• Podržavam
Reactions: Tol
Jel bilo samo hodočasničko smerno putovanje, ili je bilo i ono drugo ... sa obzirom da je nova godina ? :lol:
Како у бој без алкохола? :mrgreen:
Мора да се шине, колко да се смире живци.
Али за литургију, прво → сви марш на умивање, кафу, чешљање... да се уљудите и онда уђеш у цркву.

Пили смо дечанску лозу коју праве монаси из Високих Дечана.
Сладуњава ракија.

Хвала вам људи. Е, али да сте били ту поред мене па да сте ме гледали како сам се довијао да на дискретан начин објасним људима своје црвено порекло. :lol:

- Па знате како... ја много волим Индијанце... и сам сам на неки начин потомак црвеног човека...

:hahaha: :rotf:

ми смо сувише мали народ да би се делили по бојама z;)

ми смо сувише мали народ да би се делили по бојама z;)
Ма наравно. Него су се мало пред крај, фазон кад смо се вратили у Београд, дотакли политике, па сели да диванимо у кафани итд.
Али стварно нисам веровао да је у РС толико заоштрен однос између запада и истока.

Од ових Сарајлија сам чуо да је након што се завршио рат избио рат између Плавшићке и Караџића и да су се рокали 3 дана.
Да су Плавшићка и Додик победили и почели да вуку за западни део, а исток запоставили максимално.

Уместо да су лепо поделили интересне зоне и а у пм. А добро, то је нека друга тема.

buzdov10.jpg

Ма наравно. Него су се мало пред крај, фазон кад смо се вратили у Београд, дотакли политике, па сели да диванимо у кафани итд.
Али стварно нисам веровао да је у РС толико заоштрен однос између запада и истока.

Од ових Сарајлија сам чуо да је након што се завршио рат избио рат између Плавшићке и Караџића и да су се рокали 3 дана.
Да су Плавшићка и Додик победили и почели да вуку за западни део, а исток запоставили максимално.

Уместо да су лепо поделили интересне зоне и а у пм. А добро, то је нека друга тема.
Nije bio baš pravi rat , a i nije zapad pobedio, nego je Madlen Olbrajt aktivirala optužnice protiv SDS čelnika , sve ih je NATO samenio , Plašićka prešla u Banja Luku , a Dodik je po nalogu SAD oktroisan u premijera iako je imao jednog ili par poslanika , kao kada bi sada neko rekao da premijer Srbije bude neki marginalac tipa Čede ,Koštunice i sličnih sa 10 -15 poslanika .
Od tada istok i Pale puše , a sve pare idu u Bosansku Krajinu , tada je prestonica preseljena u Banja Luku što je i ok, jer su one Pale retko grozna selendra , pogotovo od kada su ih zapuistili posle rata .
Svaker godine kad idem na skijanje na Jahorinu više pljuju i psuju Dodika i Banja Luku ,nego ove iz Sarajeva koji su im na 20 kilometara . :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back