Nepozvani Junak
Domaćin
- Poruka
- 3.636
Kad pocinju da pale badnjak kod nas Refe ?
naša porodica je palila i za vreme konumista, tamo oko 12 noću
prijavljivao nas tvoj deda zato danas pitaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad pocinju da pale badnjak kod nas Refe ?
Yes , nemackog ovcara sam imala , lepotana ...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Vučjak je češki pas, nemački ovčar je to na šta ti misliš.
Jesi pročitala da je moj pas pre neki dan napunio 16 godina?![]()
Novica i njegovi DZaVliTeško da ima lepšeg mirisa... mada ti imaš opravdanje, smeta tom đavlu u tebi.![]()
I ja cu u drugu , ne ovde .... a za sredu mi je jasnoMi idemo u moj devojački kraj, u Sv. Dimitrija. Sutra se tamo i pričešćujemo. U našu Crkvu idem u sredu, nosim kolač i žito.
O tome ti sanjaš? Telo želi, ne da mozak?
...како да схебемо раднике Идее?![]()
![]()
kad smo već kod muških razgovora, jel prihvataju ovi iz crkve tvoje donacije?
Brate Ref, штас дешава? Која је процедура у градским условима? Где се пали бадњак?
Je li napadamo pečenicu noćas u 12., kakvi su planovi?
Ispred Crkve. A možeš i u dvorištu, u kući... neki koriste prsklalice u stanu, radi improvizacije vatere i iskrica.
Zar ti nije objasnio paganski bog vatre?
Приметио сам да немам увек 10 репки иако је прошло 24h oд давања последње
Питао сам Таба а он се церекао ко Злоћа у филму и залупио ми врата пред носом.
A oнда приметим да некима рихтају репутације у великим корацима као да сам им ја давао
иако само будалаштине пишу али су патриоте од језика и прегледа курса сутрашњег евра на који нису гадљиви
ЗАШТО НЕМА ТАБЕЛЕ КОМЕ СМО ДАЛИ РЕПКЕ?
Tebi samo mušku napameti?
Kažu da je lopata dobar lek.
Јавља ми се да ће
http://forum.krstarica.com/member.php/321294-Vosayu
убрзо бити спржен.
На данашњи дан он нашао да диже теме о сепаратизму. Нео нацисти немају имају образ ко ђон.
Obaveštenje za nove korisnike(čiji se postovi još uvek moderišu):
Postovi na ovom podforumu neće biti odobravani.
Kako je većina tema ovde vrlo dinamična i svaki post zavisi od predhodnog, a moderatori ne mogu uvek da odobre post u istom trenutku kada je napisan, svako naknadno odobravanje posta bilo bi nepotrebno i kvarilo bi temu, jer post pre odobravanja nije vidljiv ostalim korisnicima, pa je samim tim preskočen u igri.
Uštedite vreme i sebi i nama i nemojte pisati svoje prve postove na ovom podforumu.
Hvala na razumevanju.
Slazem se ... sve vise uvidjam kako u odnosu na gomile drugih foruma ovde ipak ima nekog reda
svidelo se to nama ili ne u nekim momentima . E sad me popljujte ... ali propisi obavezuju sve pa i vlasnike foruma
a nikom nije do bespotrebne igre
Slazem se ... sve vise uvidjam kako u odnosu na gomile drugih foruma ovde ipak ima nekog reda
svidelo se to nama ili ne u nekim momentima . E sad me popljujte ... ali propisi obavezuju sve pa i vlasnike foruma
a nikom nije do bespotrebne igre
[/COLOR]
Боже, данас ћу бити фин, прави хришћанин,
па нећу написати шта желим овој сотони
у телу жене са козјим ногама.