Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Vučjak je češki pas, nemački ovčar je to na šta ti misliš.
Jesi pročitala da je moj pas pre neki dan napunio 16 godina? :zcool:
Yes , nemackog ovcara sam imala , lepotana ...
Nisam procitala ... cuvaj ga i neguj ... pas je najbolji prijatelj

Teško da ima lepšeg mirisa... mada ti imaš opravdanje, smeta tom đavlu u tebi. z:p
Novica i njegovi DZaVli :lol:

Mi idemo u moj devojački kraj, u Sv. Dimitrija. Sutra se tamo i pričešćujemo. U našu Crkvu idem u sredu, nosim kolač i žito.
I ja cu u drugu , ne ovde .... a za sredu mi je jasno :)

Pozdravljam vas :cao:

Приметио сам да немам увек 10 репки иако је прошло 24h oд давања последње
Питао сам Таба а он се церекао ко Злоћа у филму и залупио ми врата пред носом.

A oнда приметим да некима рихтају репутације у великим корацима као да сам им ја давао
иако само будалаштине пишу али су патриоте од језика и прегледа курса сутрашњег евра на који нису гадљиви

ЗАШТО НЕМА ТАБЕЛЕ КОМЕ СМО ДАЛИ РЕПКЕ?

...како да схебемо раднике Идее? :zper: :mrgreen:

Ostaviš im nenormalan broj kolica na prakingu i presječeš sajlu od ručne ?

1316540668_returning_shopping_carts_like_a_boss.gif

:lol:

Ispred Crkve. A možeš i u dvorištu, u kući... neki koriste prsklalice u stanu, radi improvizacije vatere i iskrica.
Zar ti nije objasnio paganski bog vatre?

Слушам на тв неке будалетине, шта причају и лупетају око тих обичаја а ниједно нема појма. Најбоље у дворишту цркве, онда.
Кад се ми окупимо то овако изгледа. :cmok:

Приметио сам да немам увек 10 репки иако је прошло 24h oд давања последње
Питао сам Таба а он се церекао ко Злоћа у филму и залупио ми врата пред носом.

A oнда приметим да некима рихтају репутације у великим корацима као да сам им ја давао
иако само будалаштине пишу али су патриоте од језика и прегледа курса сутрашњег евра на који нису гадљиви

ЗАШТО НЕМА ТАБЕЛЕ КОМЕ СМО ДАЛИ РЕПКЕ?

Ajoj majko mila :hahaha1:

Јавља ми се да ће
http://forum.krstarica.com/member.php/321294-Vosayu
убрзо бити спржен.
На данашњи дан он нашао да диже теме о сепаратизму. Нео нацисти немају имају образ ко ђон.

A šta s-re ova (neka) tamo...:think:

Obaveštenje za nove korisnike(čiji se postovi još uvek moderišu):

Postovi na ovom podforumu neće biti odobravani.
Kako je većina tema ovde vrlo dinamična i svaki post zavisi od predhodnog, a moderatori ne mogu uvek da odobre post u istom trenutku kada je napisan, svako naknadno odobravanje posta bilo bi nepotrebno i kvarilo bi temu, jer post pre odobravanja nije vidljiv ostalim korisnicima, pa je samim tim preskočen u igri.

Uštedite vreme i sebi i nama i nemojte pisati svoje prve postove na ovom podforumu.

Hvala na razumevanju.

И треба тако. Клонови увек бирају пдф где постови иду брзо и где су најмање шансе да буду откривени. Као играју игрице, пуштају музику, распитују се о радној визи за Канаду...:hahaha:
А не може мува да прође без одобрења.

Slazem se ... sve vise uvidjam kako u odnosu na gomile drugih foruma ovde ipak ima nekog reda
svidelo se to nama ili ne u nekim momentima . E sad me popljujte ... ali propisi obavezuju sve pa i vlasnike foruma
a nikom nije do bespotrebne igre

Slazem se ... sve vise uvidjam kako u odnosu na gomile drugih foruma ovde ipak ima nekog reda
svidelo se to nama ili ne u nekim momentima . E sad me popljujte ... ali propisi obavezuju sve pa i vlasnike foruma
a nikom nije do bespotrebne igre

Муке су то. Ти се покачиш са мном и пустиш намерно клона да ме малтретира па га види супер и укока а ти онда интензивно мрзиш супера и жалиш се црвеном. Игре без граница.

Sodoma i Gomora:
Karleuša objavila ateističku poslanicu

Ima više crkvi od bolnica, sveštenici voze bolje, jedu bolje, žive bolje od većine, upravo zbog sporadične griže savesti domaćih vernika, koji trpaju novac Crkvi u zamenu za oproštaj grehova. Trange frange vera. Vera se kupuje, upakovana. Čist biznis. Prvo se peru pare, a onda se pere duša

Pevačica Jelena Karleuša je obajvila svoju, kako je nazvala, Ateističku poslanicu vernicima i nevernicima.

Dan kad se navodno rodio bezgrešni čovek, Božji sin, ova planeta slavi dva puta godišnje. Čak ni tu nismo mogli biti ujedinjeni kao ljudska rasa. Svih ostalih dana u godini, taj sin se zaboravlja. Ratovi, smrt, glad, mržnja, sveopšti haos. Majke ubijaju decu, deca ubijaju majke. Trka za sticanjem materijalnog, pohlepa, zavist, najniži ljudski porivi, normalna su stvar. Zar ne?

Ali svi veruju. Svi veruju u ideju dobrote, čistote, Isusovih ideala. Licemerje planete dostiglo je tačku topljenja, led na polovima nestaje sa svakim našim udahom i izdahom. Srbija je zemlja u kojoj se svi sećaju Boga po potrebi. Tri prsta i pominjanje Boga, Isusa i vere, ide uz naš mentalitet skorojevića i novopečenih vernika. Neretko uz nasilje usijanih glava koje ni ne znaju šta tri prsta znače. Ima više crkvi od bolnica, sveštenici voze bolje, jedu bolje, žive bolje od većine, upravo zbog sporadične griže savesti domaćih vernika, koji trpaju novac Crkvi u zamenu za oproštaj grehova. Trange frange vera. Vera se kupuje, upakovana. Čist biznis. Prvo se peru pare, a onda se pere duša.

U bajci o Isusu, ljudi su ga izdali i razapeli. U modernim vremenima, prošao bi mnogo gore. Da postoji. A možda i postoji, ali se u sadašnjosti ne zove Isus. Možda je Marko ili Dragan, možda Ištvan, možda Mustafa, ili Antonije. Možda nam je komšija. Možda je žensko. Možda je upravo ostavljen u domu za napuštenu decu. Možda je romsko dete koje slinavo prosi na semaforu. Da li ga vidite? Ne. Ne vidite ga i ne čujete.

A možda se upravo opet rodio. Kako će živeti i kako će završiti? Zar ne vidite da je njegova sudbina u vašim rukama?

Čovek se rodi. Vaistinu se rodi.

Jelena Karleuša

z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:
Боже, данас ћу бити фин, прави хришћанин,
па нећу написати шта желим овој сотони
у телу жене са козјим ногама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back