Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valjda je bio neki učesnik u istorijskim događajima, zašto je i po čijoj naredbi većina artiljerije povučena, kako je reagovao na pad RSK da li se sećaš granica na Drini, da li znaš koliko je teških ranjenika VRS umrlo na administrativnoj granici čekajući propusnice za VMA iako je za zbrinjavanje svakog ranjenika bilo plaćeno. Da li su ti poznati tajni pregovori Tuđman-Milošević o rotaciji teritorija i trgovine za dubrovačko zaleđe...

:think:

Нису. :lol:

А, одакле су теби познати тајни преговори?

gotivim ja ruse, ali drugarica je stvarno opsednuta njima...

sve je to ok, rorice..svi imamo svoje simpatije a ja poštujem slobodu izbora, Drugaricu i njeno znanje

svaka ti se pozlatila...:rtfm:
ja svoje titule pišem samo na onim dokumentima gde imam zakonsku obavezu za to...:)

jedna situacija: neki koktel, notorno dešavanje prilazi čovek pretstavlja se imenom i prezimenom i nakon izvesnog vremena
kaže "znate, ja sam doktor i tražim da me tako oslovljavate"..:) rekoh: oprostite, hoćete da kažete da na ovom skupu ima puno pacijenata?
bukvalno je pobegao jer mu se skoro nevidljivi osmeh pojedinaca zalepio na ledja ;)

ja gotivim Grke...prema Rusima sam indiferentan

Bogme, moju Galinu, Moskovljanku a i Igora iz Ukrajine (koji se borio u Vukovaru), ne bih menjala za ni jednog Slovaka, Madjara ili već da ne boldiram :)

Poslednja izmena:
sve je to ok, rorice..svi imamo svoje simpatije a ja poštujem slobodi izbora, Drugaricu i njeno znanje

jedna situacija: neki koktel, notorno dešavanje prilazi čovek pretstavlja se imenom i prezimenom i nakon izvesnog vremena
kaže "znate, ja sam doktor i tražim da me tako oslovljavate"..:) rekoh: oprostite, hoćete da kažete da na ovom skupu ima puno pacijenata?
bukvalno je pobegao jer mu se skoro nevidljivi osmeh pojedinaca zalepio na ledja ;)

Bogme, moju Galinu, Moskovljanku a i Igora iz Ukrajine (koji se borio u Vukovaru), ne bih menjala za ni jednog Slovaka, Madjara ili već da ne boldiram :)

:zcepanje::zcepanje::super:

Браво Толка!

Ајд сад смисли нешто и за менаџере. :think:

Грозно , јесте видели ви ово Израел напада Газу !

У први момента сам помислила да је ово снимак Србије када су нас бомбардовали 1999 године , потпуно исто , сирене ,бомбе ух..

А само Словени могу бити комунисти? :lol:

За Грке нас и не веже словенство, већ православље и Балкан (слична историја)

Другарице маја , ти си заборавила да су Грци палили иконе на старословенском језику и да су нападали словене ...

Ма, то су били преобучени шиптари... ;)

Не то су били Грци , јел си заиста то заборавили ?

Када су хтели свој утицај на српску и руску цркву , забранили старословенски језик , иконе палили и унипштавли јер су на старословенском

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back