gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
gotivim ja ruse, ali drugarica je stvarno opsednuta njima...
ja gotivim Grke...prema Rusima sam indiferentan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja gotivim Grke...prema Rusima sam indiferentan
ne znam, sa grcima nisam imala nekog kontakta, dok rusa prijatelja imam dosta ovde...
labicu sarenicu, konacno mozemo da nastavimo da se svadjkamo na istom levelu...i ja sam sad dr mr...za sada samo mr...![]()

)ja gotivim Grke...prema Rusima sam indiferentan
ja sam bio blizak sa grčkom zajednicom u USA. Mnogo toga i znam na grčkom.
imam i ja par prijatelja grka ali mnogo vise rusa...ovde gde ja zivim ima dosta rusa, cesto kupujem u njihovim marketima....
Muške dr i mr zovu drmatori - kad postaneš dr `oćeš biti dr matorka ?
(džaba bacaš escajg, tiganje i oklagije - već sam u zaklonu, pod stolom)

Muške dr i mr zovu drmatori - kad postaneš dr `oćeš biti dr matorka ?
(džaba bacaš escajg, tiganje i oklagije - već sam u zaklonu, pod stolom)

Зар ниси недавно рекла да су ти Руси јефитна радна снага

За мене Грци немају велику важност , они нису словени

Valjda je bio neki učesnik u istorijskim događajima, zašto je i po čijoj naredbi većina artiljerije povučena, kako je reagovao na pad RSK da li se sećaš granica na Drini, da li znaš koliko je teških ranjenika VRS umrlo na administrativnoj granici čekajući propusnice za VMA iako je za zbrinjavanje svakog ranjenika bilo plaćeno. Da li su ti poznati tajni pregovori Tuđman-Milošević o rotaciji teritorija i trgovine za dubrovačko zaleđe...

Ne kriješ se valjda opet pod mojim stolom?
Dobro veče svima![]()

svaka ti se pozlatila...
ja svoje titule pišem samo na onim dokumentima gde imam zakonsku obavezu za to...![]()
rekoh: oprostite, hoćete da kažete da na ovom skupu ima puno pacijenata?ja gotivim Grke...prema Rusima sam indiferentan

За мене Грци немају велику важност , они нису словени

sve je to ok, rorice..svi imamo svoje simpatije a ja poštujem slobodi izbora, Drugaricu i njeno znanje
jedna situacija: neki koktel, notorno dešavanje prilazi čovek pretstavlja se imenom i prezimenom i nakon izvesnog vremena
kaže "znate, ja sam doktor i tražim da me tako oslovljavate"..rekoh: oprostite, hoćete da kažete da na ovom skupu ima puno pacijenata?
bukvalno je pobegao jer mu se skoro nevidljivi osmeh pojedinaca zalepio na ledja
Bogme, moju Galinu, Moskovljanku a i Igora iz Ukrajine (koji se borio u Vukovaru), ne bih menjala za ni jednog Slovaka, Madjara ili već da ne boldiram![]()

А само Словени могу бити комунисти?
За Грке нас и не веже словенство, већ православље и Балкан (слична историја)
Другарице маја , ти си заборавила да су Грци палили иконе на старословенском језику и да су нападали словене ...
Ма, то су били преобучени шиптари...![]()