Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Мото хашког трибунала гласи: - Нико није крив док се не докаже да је Србин!!!!
Живео говорник
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мото хашког трибунала гласи: - Нико није крив док се не докаже да је Србин!!!!
Ako su oni euforicni mamlazi , nemoramo mi biti .
Nacitala sam se nocas svega i svacega ... pozlilo mi .
Ko je lud nebudi mu drug .... skini to ... ko ih hebe

Тешко ми је сада ми се већ плаче
laku noc svima
lepo sanjajte
zahebite politku bar u snovima ..lepsi su onda
![]()
шта је другарице, срушиле су ти се илузије о европској правди?
е следећи пут паметно, побијте све усташе у блајбургу, а не да вам јосип бравар наређује да пропустите звери и омогућите им да побегну пацовским каналима.

Није ово политика !
Замисли како је сада људима који су протерани из Хрватске , чије су породице убијене ,масакриране .Животи су уништени , то је више од 300 000
људи
Није ово политика !
Замисли како је сада људима који су протерани из Хрватске , чије су породице убијене ,масакриране .Животи су уништени , то је више од 300 000
људи
Од тих ала-ромкиња волим Арапкиње и Латиноамериканке...
милион избеглица има у србији и републици српској, у загреботини само живело је преко 30 000 срба, плус сплит ријека и друга насеља, а крајина банија лика кордун западна славонија и подунавље посебно. милион људи другарице м и л и о н. плус прогнани с косова и метохије.
Uh, nema seksipilnijih zena od Latina- Eva, Dzej Lo, kraljica Selma, od poznatih, a i ovako zrace energijom i seksualnoscu. Brazilke. Need I say more?
Iako, kad izadjem iz fantazija i zamislim teoretski stvarnu vezu pa cak i semu sa Latinom, imam utisak da bi me njena braca izbola nozevima i bacila u neki kontejner.
A za Arapkinje ne znam da procenim jer s jadne uvek uvijene u neke satore.
Sad cete da me lincujete, ali meni je zanimljivo kako izgleda Natasa Ninkovic. Ne mogu sad da kazem da je nesto posebno seksi, hot ili sta ja znam sta, ali ima tu neku neodoljivu "semitsku" auru.
Obozavam je kao glumicu, sjajan izbor za Riki Salom btw.
Тачно милион ,ужас !
Сада су ми пре очима слике оне дечице из колоне ,она мала лица уплашена.Људи који скрхани болом и страхом , прогнани и од усташа и од НАТО ПАКТА
opet ti...![]()

Тачно милион ,ужас !
Сада су ми пре очима слике оне дечице из колоне ,она мала лица уплашена.Људи који скрхани болом и страхом , прогнани и од усташа и од НАТО ПАКТА
sta je, hoces da ne dolazim drugar, da odem zauvek jel to hoces?![]()

to bi bilo najbolje, al ako nije moguće, nemoj bar da pominješ Arape...![]()
lazuckas drugar, ja znam da bi ti voleo da sam ja non stop ovde... a vidis, da te pitam, sto ti ne volis arape drugar, to je rasisticki malko jel znaas