Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лига шампиона / Куп европских шампиона.

Челзи је првак лиге шампиона, звезда освајач купа шампиона.

Узгред, ни Челзи није првак Европе него Атлетико. Ебига... кад је Фалкао звер.

I jedno i drugo je bilo najjače evropsko klupsko takmičenje i svi njegovog pobjednika nazivaju prvak Evrope... osim izgleda grobara...
Inače Zvezda je igrala prvu Ligu šampiona i podijelila treće mjesto, jedan gol protiv Sampe je falio da uđemo u finale

Dobro veče momci...
Šta se radi?

Inače danas u gradu, po običaju ceo dan panduri dežuraju i legitimišu "sumnjive" momke.
Sedim, žderem kokice i gledam. Upalo mi u oko to što je jedan od pandura imao naočare na očima. I tako...
Prolazi dan, oni otpadaju pored kombija, otpadam i ja i povremeno gledam onog sa đozama i ne mogu da se načudim. Posle sat - dva, pošto je verovatno provalio da ga gledam, prilazi meni onaj sa đozama i pita
-devojčice, jel sve u redu? ima li problema?
Pogledah ga onako zbunjeno
-nema :eek:
Okrenuo se i pošo nazad ka marici a onda sam ga pozvala i rekla da mi je stvarno glupo, ali nikad do sad nisam videla policajca sa naočarima :rumenko:
Pogleda me čovek, skinuo naočare, izbečio se u mene i pita
-jel sad valja?
:rotf:

I jedno i drugo je bilo najjače evropsko klupsko takmičenje i svi njegovog pobjednika nazivaju prvak Evrope... osim izgleda grobara...
Inače Zvezda je igrala prvu Ligu šampiona i podijelila treće mjesto, jedan gol protiv Sampe je falio da uđemo u finale
Не знам ја како други, ја знам шта је званично...

Иначе Партизан отворио прво европско фудбалско клупско такмичење са Спортингом. Али нека, лепо је то кад комшиница освоји такмичење које си ти основао. :mrgreen:
nekada je ćutanje rečitije od bilo koje priče...:lol:
Ја тако не знам да радим.

Dobro veče momci...
Šta se radi?

Inače danas u gradu, po običaju ceo dan panduri dežuraju i legitimišu "sumnjive" momke.
Sedim, žderem kokice i gledam. Upalo mi u oko to što je jedan od pandura imao naočare na očima. I tako...
Prolazi dan, oni otpadaju pored kombija, otpadam i ja i povremeno gledam onog sa đozama i ne mogu da se načudim. Posle sat - dva, pošto je verovatno provalio da ga gledam, prilazi meni onaj sa đozama i pita
Okrenuo se i pošo nazad ka marici a onda sam ga pozvala i rekla da mi je stvarno glupo, ali nikad do sad nisam videla policajca sa naočarima :rumenko:
-jel sad valja?
:eek:

Pa stalno me "mešaju" sa devojčicama. :prstic:
Ne znam jel u pitanju fiz. izgled ili ponašanje al' uvek je tako
Mada....
gthink-1.gif

Kad malo bolje razmislim, mislim da je ovo drugo u pitanju

Poslednja izmena:
Dobro veče momci...
Šta se radi?

-jel sad valja?

Dobro je, nisi mu rekla "ćega ima" .:lol:

• Podržavam
Reactions: Tol
Како сам чудан сан сањала да су дошли Руси на Космет и као спуштају се падобраном.Цело небо прекривено руским падобранцима и деле неку храну људима, чудан сан зар не?

Тешко , погрешном си стазом кренуо
Прелазим у нихилизам, па ви комунисти како хоћете...

постајем све више строги центар.

Оснивам своју странку: Српска Републиканска Партија

Заштитни знак ће нам бити божур као симбол српске нације. Циљ партије - уједињење Србије и Српске.

Pa stalno me "mešaju" sa devojčicama. :prstic:
Ne znam jel u pitanju fiz. izgled ili ponašanje al' uvek je tako
Mada....
gthink-1.gif

Kad malo bolje razmislim, mislim da je ovo drugo u pitanju

To uvek pitam njihovog "šefa" :lol:
Jedan simpatični mali bucasti čika
Kad god počnu da se skupljaju, ja odma trčim da pitam "ko danas igra"

trebala si mu reći nisam ja djevojčica, ja sam dječak... onda bi se skroz sheb'o...

Fini su oni. Barem ona ekipa koju predvodi šef buca. Znam ih odavno :lol:
Onog momka (pa još) sa đozama sam danas prvi put videla

:dash::dash::dash:

Šta te muči macane?
Pred svaku utakmicu, zaustavljaju i uzimaju podatke onima koji deluju "sumnjivo".
Npr. danas 5orica klinaca sa po flašom piva od 2l idu goli do pojasa i deru se. Oni ih naravno zaustavili.
Šta je tu nenormalno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back