Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.574
Danas ili za koji dan, tamo oko 15-og?
Ех, знаш да је данас слава па зовеш. ’ајд’ сутра?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas ili za koji dan, tamo oko 15-og?

... opet za sankom niko
 ... opet za sankom nikoАристотел и Платон...

ova cicvara sto se pravi u rodnom kraju mog oca nikako, ali nikako ne ide sa medom. a pravi se tako sto se kukurzno brasno dodaje u rastopljen stari budjavi kajmak i sir...bude onako,kao palenta, samo gusce...
to je obican stari kajmak koji stoji u drvenoj kaci i uhvati se budj. ali ne bude sve budjavo nego nako po malo. mada ima tu i do uslova skladistenja i do same proizvodnje jer je to planincuga ima oko 1800m nadmorske visine. znaci nista bolje nema od njega, ovaj mladi kajmak je smijesan.
Labe ... imam kulinarsko pitanje za tebe
Skoro si pominjao neki zapeceni kajmak pa ti prenosim jedan post ... dali je to ovo ??

jeste, Ivo, ovaj drugi kajmak je taj tip zgorelog kajmaka, ali taj kajmak nikada nije pobuđaveo....on je malo tvrđe konzistencije...
Da bas kaze da se seca da je njegov stric kasikom strugao tu budj i jeo kao penicilin ... pa ima tu logike , zar ne ... na toj visini je sigurno sve drugacije i zdravije

De si Labe care?! Što činiš?

sada došao na zasluženi vikend kući...
Ivo, oli ti da bi budeš jatak, da preguram zimu kod tebe?
 ma ja to samo citam i uzivam u specijama on line ... interesantna mi ta domaca hrana
 ma ja to samo citam i uzivam u specijama on line ... interesantna mi ta domaca hrana 
moji su to održavali ekstremno čisto...nikada nisam video buđ na površini...a znao se kajmak održati i nekoliko meseci, iako je čuvan van frižidera...
Kod mene ti je lesho hrana , slabo bi se najeo
 eee ni jataci nisu što su nekad bili... samo gora da olista vrćem se ja u planinu...
 eee ni jataci nisu što su nekad bili... samo gora da olista vrćem se ja u planinu...a zar nije fora u tome da bude budji?
Auroro, pošto je danas Mitrovdan svi 'ajduci već pronašli svoje jatake, jedino ja jadan nisam... 'oće li ti se ljutit' muž da me pričuvaš do Đurđeva dana?

Ako ti prolaze sremacki cvarci , sunke i slanine , sremski sir ... ajd ondaeee ni jataci nisu što su nekad bili... samo gora da olista vrćem se ja u planinu...

Auroro, pošto je danas Mitrovdan svi 'ajduci već pronašli svoje jatake, jedino ja jadan nisam... 'oće li ti se ljutit' muž da me pričuvaš do Đurđeva dana?

Ako ti prolaze sremacki cvarci , sunke i slanine , sremski sir ... ajd onda
To onako racunam u posno
Nije lepo ostaviti coveka napolju po zimi