akomoze
Poznat
- Poruka
- 7.236
previse mleka...![]()
Garant tata uzmućko si.su, pa momčina poteg`o previše .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
previse mleka...![]()
akomoze,
znala sam da sa tobom vredi sesti uz logorsku vatru, napušiti se šita i upijati sve te životne mudrosti...bio bi to susret ravan onom kad je kastaneda sreo šamana don huana![]()
Garant tata uzmućko si.su, pa momčina poteg`o previše .![]()
Dobra je vatra, odbije komarce "dimom" .![]()
evo nam muzike i ekipe
kad budemo na spiritualnom putovanju..
![]()
Prije nego što krenemo, da smotamo po jednu, (dvije, tri) za puta .
![]()
![]()
ahahahaha, upiš...
vako mi seljaci motamo buksnu![]()
Normalno .
Nego `
evo nešto sa net radija![]()
akomoze,
znala sam da sa tobom vredi sesti uz logorsku vatru, napušiti se šita i upijati sve te životne mudrosti...bio bi to susret ravan onom kad je kastaneda sreo šamana don huana![]()
Dobro veče
Šta se radi?
Đe je ba zapelo?
Di su svi?
Al' si skroman
![]()
![]()
Pa lepo je ako te zanima. Krivi su ljudi, s' tim što u slučaju Beograda 90% krivice ljudi je zapravo gos'n gradonačelnik. Napisaću ti opširnije kad budem malo lošije raspoložena. Takve stvari me potresaju pa ne bih da kvarim raspoloženje...
Inače, čisto ako još nekoga zanima, u CELOJ SRBIJI ih ima oko 60.000
postovane kolege..!!
obavestavam vas da napustam forum krstarica shodno predhodnom obecanju da cu ga napustiti onog momemna kad budem kaznjen....s obzirom da sam kaznjen-razlog-prenosenje NEPROVERENIH INFORMACIJA na forum gde se ne mogu nacuditi cinjenici da iko moze proveriti ovde informacije koje postuje iz novina i cinjenici da nema novina u srbiji koje nisu napisale lazi,uzimajuci u obzir i lazi koje izgovaraju politicari i to u lice naciji pocev od prvog coveka drzave pa do poslednjeg---preostaje mi samo da odrzim dato obecanje kad koje sam dao pocevsi da pisem na krstarici i da odem...
nikako sebi ne mogu da dozvolim da me disciplinuju ,vaspitavaju ili prevaspitavaju u kulturi dijaloga moderatori koji se kriju iza anonimnih naloga a mozda se radi cak i o maloletnim licima ili politicki ostrascenim fanaticima...
zato pozdravljam sve svoje prijatelje sa foruma--a one koje licno znam posebno..
uzdravlje--i srecno...
Čemu preterivanje Pajo, šta će biti kada još par ozbiljnih članova poput tebe napuste Krstaricu...
Dobro jutro...![]()
добро јутро Вирти.
Иване, што си обрисао тему, немој сад да узвратим реторзивним мерама![]()
Koja je tema bila u pitanju?
Pozdrav SaWo...