Patrick Bateman
Primećen član
- Poruka
- 792
Promaja, nigde nikoga?
Pozdrav onima koji samo gledaju i nešto čekaju.
нигде никога? почео и ти са Лабовим форама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promaja, nigde nikoga?
Pozdrav onima koji samo gledaju i nešto čekaju.
нигде никога? почео и ти са Лабовим форама.
Pa jes' bila promaja, evo sad su ovde sve najbolji forumski frajeri. A došao je i lab.
jel cuo neko da ustase dobijaju hrvatsku penziju, za koljacki posao i odlezanu kaznu
ja sada prvi put cula, ako je to tacno- ja ne mogu uci u tu zemlju
http://webcache.googleusercontent.c...ki+pokret+hrvatske&cd=304&hl=sr&ct=clnk&gl=rs
možda si hteo da kažeš da su tek sa dolaskom laba u kafani prisutni najbolji forumski frajeri...![]()
možda si hteo da kažeš da su tek sa dolaskom laba u kafani prisutni najbolji forumski frajeri...![]()
Zar nisi čitao u Feralu? Au, pa ti nemaš osnovno obrazovanje i potrebni nivo kulture.![]()
Pu pu, daleko bilo![]()
Zašto, nikad ne znaš ko je zaista iz nadimka. Možda je Tamantije čovek za tebe, ili lab... možda ja?
Razlike u mišljenu kad je politika u pitanju ne moraju da budu prepreka. Gde je tu umetnost, književnost, muzika...
Stalkeri su obicno serijske ubice, a ipak tu Laba i tebe ne ubrajam.![]()
Zašto, nikad ne znaš ko je zaista iz nadimka. Možda je Tamantije čovek za tebe, ili lab... možda ja?
Razlike u mišljenu kad je politika u pitanju ne moraju da budu prepreka. Gde je tu umetnost, književnost, muzika...
sok sa pjenicom?![]()
![]()
Их... трчим све ударам петама у дупе...Де си Влајче, би ли ишао у Солт Лејк Сити?![]()
Их... трчим све ударам петама у дупе...
А би ли она дошла подно Букуље? Да нам плати продужени викенд у Извору...![]()