sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.216
Tradicionalno lomljenje božićne česnice biće organizovano danas u podne u Beogradu kod Terazijske česme.
Znači ko nije na forumu juri zlatnike![]()

Majko mila, valjda su ove godine bili malo civilizovaniji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tradicionalno lomljenje božićne česnice biće organizovano danas u podne u Beogradu kod Terazijske česme.
Znači ko nije na forumu juri zlatnike![]()
Majko mila, valjda su ove godine bili malo civilizovaniji
Ко то смишља? Печеница, јабука и сир нек вам донесу мир.
Mir Božiji-Hristos se rodi, dragi forumaši...
Šta kazati na današnji dan a ne ponoviti ono osnovno. Više od pola veka odnarođenosti učinilo je da se ne vidimo, ne čujemo, ne osećamo i ne saosećamo međusobno.
Upropastili smo sve što smo mogli da upropastimo satravši za sobom sve ono što su pokolenja stvarala kako materajlno tako i ono nematerijalno čovečno.
Izguibili smo tlo pod nogama u neslozi i svađi ne shvatajući da time polako ali sigurno gubimo i sami sebe.
Nova godina je i nova nada, rođenje Hristovo je nova nada, nada da ćemo napokon postati svesni svoga propadanja i zbiti redove i levi i desni, i prvi i drugi i svi koliko nas god ima i tako stati na put propasti koja nam sledi ukoliko se napokon ne saberemo.
Mir Božiji Hristos se rodi.
Šta ima kod Vas za ručak ?
Prijavljujem supu, sarmu, prase, pekarski krompir i after all that reforma torta ugljeni hidatri death![]()
za sve forumaše i forumašice....
Da Zivite ko Krkobabic!
Da se zaljubite ko Mrkonjic!
Da imate para ko Miskovic!
I, da vas ne uhapsi Vucic!
Srecan BOZIC!
Jel dobijate ove dizelaške Božićne sms poruke![]()
Šta ima kod Vas za ručak ?
Prijavljujem supu, sarmu, prase, pekarski krompir i after all that reforma torta ugljeni hidatri death![]()
Ja imo jagnje špikovano sa slaninom i belim lukom u maslinovom ulju i ruzmarinu,ispod krompir , mlada luka ,ruska ,ostalo nekih jagnjećih sarmi i telećeg gulaša od juče ...nisam mogao sve da ispratim jer su izbijali maligani od sinoćneg paljenja badnjaka .... ja tek sada kad su prošli ovi svci praznici počinjem da postim
Mada imam i jednog bahatog Svetog Stefana kod komšije gde se rakija pije ko voda ,na normu , a rana je uvek fina obilna ,masna i ljuta .![]()
pa nisam obratio pažnju na to da im je 'rana ljuta...Nije ovo su "dodjoši" iz Iloka ,Sremci ,tamo se još više pije i nije im meka rakija ko u Bosni .![]()
jeste preziveli svo ono ice i pice? ja sam mrtva...![]()
Meni naše mitološko biće - pragnje došlo glave. Morao sam nakon ručka da odspavam, nebi li ga svario. Uz pomoć domaćeg Cabernet-a.