Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mornincoffee.gif

могуће да је баки упућен у тајне гмо хране, неко му можда ради код костића и пренео му је које производе да једе да би био хепихипи анархокомуниста

Баки је веган... само траве и то... :lol:

то је то

МК Група је оптужена за сарадњу са америчком компанијом Монсанто, познатом по производњи генетски модификованих (ГМО) житарица. МК Група је 11. јануара 2011. демантовала да од поменуте компаније увози ГМО семе. Већ следећег дана Еколошки покрет Нови Сад, у саопштењу достављеном агенцији Бета тврдио је да тадашњи министар пољопривреде Саша Драгин зна да је МК Група од 2007. године „званични увозник генетски модификованог семена и хербицида од (америчке) Монсанто корпорације на основу јавно потписаног уговора од 16. маја те године“.

То МК Група није могла више да демантује, па је само саопштила да од Монсанта увози семе „у складу са законима Републике Србије“. Шта тачно садржи поменути уговор из 2007. МК Група никада није саопштила јавности.

Верујем да може, јер како "предвиђа", тако и "одаје", на основу чега и "предвиђа". (ко разуме, схватиће :lol:)

Дакле, подсвесно примамо "знаке" из своје околине и тело реагује рефлексно, у служби самозаштите. Не разумем само како то да су то "открили" тек у 21-ом веку. :lol: :roll:

Мени се једном десило да сам ишла по мрклом мраку и тачно се сећам да сам рефлексно затворила очи само секунд пре него што ме нека гранчица жвајзнула преко њих. А није било шансе да сам је у оном мраку видела (нисам ни дрво видела :lol:). И сама сам се баш изненадила тим феноменом.

:hahaha: labić šarenić je u elementu :hahaha:

dooooobro veče lepotančići pdf politiqe a sela Krstareva ;)

refke i nasta intimišu
GG nas ne ferma
sunči štrapacira
velke ima trenutak
evropenda spreman za "ekšn"
krki zalutao
rorica je malo pa malo u sad lilA je baš fina
drugarica je dobila zadatak
terasko, vlajče i noske u debati
virty..ah virty djolence ubija dosadu SaWo snima film
Andjelak čini nemoguće

a Iva...ko Iva...profitira