- Poruka
- 16.439
gde j moj flik, he may kiss me...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a yebiga, svi imaju neke prepoznatljive replike, a ja jedino što radim u svakoj epizodi je dahtanje za reneom![]()
Bjutiful lojdi, je l' vasa bese kafana?![]()
vama ovde treba zavesti red....![]()
Secas se kad smo bili studenti u vreme rata sa Pruskom, i kada smo ih pljuvali sa mansardi Pariza gadjajuci ih slikama Napoleona drugog?
Secas se kad smo bili studenti u vreme rata sa Pruskom, i kada smo ih pljuvali sa mansardi Pariza gadjajuci ih slikama Napoleona drugog?
ooooou, jadna devojka, dodji da te i madam Edit zagrli da prodje :malv:
jaaaaooo![]()
šmrc....gospođo idit....trudna sam![]()
ooou, jadna sirota devojka,
kada ce biti svadba, mozemo sve srediti u nasem malom kafeu![]()
ovde moralno posrnuće potpuno...a to nije dobro za čistoću rase..![]()
Monsieur, изазивате судбину. ја сам у време Наполеона III био први мачевалац Француске![]()
pozajmi Helgine haltere da prodje
kao voliš me, a ovamo se udaješ za teraska...![]()
ali ne znam ko je otac![]()
ali ne znam ko je otac![]()
a pazi kada sam uvek Refera zvala Lekler![]()
Ja nisam krivo, ja se vratilo u Italija!
Ma nemojte? A je l' videla vi ova medalja? Ovu mi dala Duce jer sam mu opralo auto! A ovu mi dala jer sam mu istimario konje! A ova mi dala zbog veliki uspesi u Abisiniji, kad smo tenkovima pobedilo 10 ratnika s kopljima i tandzaram! 10 celo Etiopljano!
What a mistakea da makea!
Ma nemojte? A je l' videla vi ova medalja? Ovu mi dala Duce jer sam mu opralo auto! A ovu mi dala jer sam mu istimario konje! A ova mi dala zbog veliki uspesi u Abisiniji, kad smo tenkovima pobedilo 10 ratnika s kopljima i tandzaram! 10 celo Etiopljano!
What a mistakea da makea!