Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Oduvek sam bio galantan. Ali i elegantan, fancy i urban!!!!![]()
![]()
Онда имамо једног за тебе само да се врати са Блиског Истока ,наш тераско ,мислим да би се сложили у ставовима исто је феси и урбан
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduvek sam bio galantan. Ali i elegantan, fancy i urban!!!!![]()
![]()
drugarice, spusti malo loptu...![]()
Lazi i paralazi.![]()
![]()
![]()
Ja ga volim bas zato sto je dzank i hrskav. Nije ni to nekad malo lose.![]()
![]()
Онда имамо једног за тебе само да се врати са Блиског Истока ,наш тераско ,мислим да би се сложили у ставовима исто је феси и урбан
Је л’ укинут ловостај на кексове?![]()
![]()
JAOJ JU JU JU PAPARACI SU ME SNIMILI NA ONOJ NUDISTICKOJ PLAZI NA ADA BOJANI SRAM IH BIIILLLOOO STIDIM SE.![]()
![]()
i to što kažeš.
jafa i medeno su izvikani. svi ih vole, svi im im teže i otimaju se za njih...a tamo negde, u dnu police čuči jedan mali naizgled neugledni filbika,
tih, nenametljiv, ružnjikav...ali...živa vatra
u stomaku
![]()
Maco, ne zanosi se, to sto sam rekao prema tebi platonican ne znaci da sam peeeder, nisi toliko keksi.![]()
kupila letos jednom i nikad više.
ništa ružnije nisam lizala u životu![]()
Story of my life, ti me razumes najbolje sestrice slatka.
P.S, Dejna pita kako si.![]()
Није ни тераско , он је геј
za nju sam hot,
ali joj poruči da ako očekuje nešto mora da opere kosu i uopšte povede računa o higijeni.
ako je lezba, ne mora da bude zadrigla i masna
![]()
Ne kuzim za kaj svi mogu bit lijepo raspolozeni i voljni za salu, a ti si vazda nekaj nadrndana i bjesna na cijeli svijet. Ne kuzim.
ukusan je filbi ali sve to vestacko brate mili...
Ne kuzim za kaj svi mogu bit lijepo raspolozeni i voljni za salu, a ti si vazda nekaj nadrndana i bjesna na cijeli svijet. Ne kuzim.
pa stvarno![]()