- Poruka
- 204.520
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda mu treba kad se vozika motorom![]()
jel i ona boje lavande ili si se presaltovao na rose?
'beš kupatilo... Daj da vidimo resto![]()
WC šolju ili tuš kabinu?![]()

što ne turiš sličku odmah? si nekiE, ja juče pazario jednu modernu jaknu moderne boje. Ne smem da napišem da je plaćena 23999 din da me lab ne bi kaznio...
E, ja juče pazario jednu modernu jaknu moderne boje. Ne smem da napišem da je plaćena 23999 din da me lab ne bi kaznio...
što ne turiš sličku odmah? si neki
Ova je modernija, neka jaka crvena koja malo ide ka bordo, sa teget kragnom. Sutra ću da je isprobam po ladnom vremenu.
Pa ako ih držiš u sobama, kuhinji, gde god, aj' onda to![]()
Посло ми Рефке...gde ovo iskopa
![]()
ja sam pre par dana brdo svoje i decije odece koja im je mala ili vise nece da nose odnela u jedan u second hand shop gde sav novac od prodaje ide za tkz. deciji hospiz...to su specijalne bolnice gde se salju deca na samrti da na miru umru....

Imam jednu u špajzu, a tuš kabinu ću da instaliram na terasu, naka malo i komšinice uživaju.

Imam jednu u špajzu, a tuš kabinu ću da instaliram na terasu, naka malo i komšinice uživaju.
ja sam pre par dana brdo svoje i decije odece koja im je mala ili vise nece da nose odnela u jedan u second hand shop gde sav novac od prodaje ide za tkz. deciji hospiz...to su specijalne bolnice gde se salju deca na samrti da na miru umru....
uh...lebarnik mu!![]()
Ja sam pre par dana sve majice koje su mi okraćale i dođu (do) iznad kukova, odnela ženi bivšeg mi koleZe za njihvu ćeru.

E, ja juče pazario jednu modernu jaknu moderne boje. Ne smem da napišem da je plaćena 23999 din da me lab ne bi kaznio...

Ne volim kratke majice. Sve što je kratko, da se vidu qkovi a o pupq tek da ne govorim ne valja!
Nosim uglavnom duže majice i tako to....
Bitno je da sakriju kukove![]()

na zadnjicu bi ti izašlo da nisi rekao...e, što mrzim to hvalisanje....
ljudi ne zarade to ni za mesec dana, ne moraš da im guraš prst u oko...![]()

Rorkina noćna posuda:
![]()
![]()

barem ne postavljam zute pozlacene armature i kipove golisavih andjela u kupatilu...![]()

Još si i ljubomorna? Pih.
E, aj' pošalji i meni jedan šlem, da deca ne ustaju do toaleta noćom.
![]()

Ko to ne zaradi? Nije valjda da tako slabo plaćaju laborante?![]()

pa, šta ćemo bi bedni laboranti....bitno je da nam ti puuuuno zarađuješ i da se ovde posle po vascelo veče hvališ...![]()