Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
530mc0-1.jpg

bpc_13-1.gif
DAJ!DAJ!DAJ!

Sto je ovde situacija dosta spora poslednjih par dana?

Ni mojih 10 klonova ne uspeva da aktivira polumrtvu atmosferu.

Preksinoc sam natentao pokojnog Tiberija da kaci neke dno dna pesmilice na foru ciroza, HIV, dim kafana, Ibarska magistrala, "na carsavu na carsavu 2-3 kapi krvi, to je dokaz dragi da si bio prvi", i niko se ne to nije primio.

Ne znam, nisam pametan.

Suuunčiiiceee
bily-1.gif

esi uslikala novi dux?
0365x365-1.jpg

rorice..maćak tjavo
th_popcorn-gazelle-1.gif

Ma šta da slikam... Običan teget duks sa kapuljačom i rajfešlusom... To mi je trebalo... Ali ovaj je bio jednini da je odnos cena look usklađen. Pošto 99% dukseva na sebi imaju i natpise new york, los ang. californ. usa itd. Na ovom nema NIŠTA. KLOT
Videla sam sinoć jedan mnogo lep duksić (ne na raskopčavanje) u jednoj (ne mogu se setim kojoj :hahaha1:) radnji u Knezu. Al' skupo sve do bola :(

Dej si malecki :)
Možda treba manje da koristiš klonove da bi živnula kavana :lol:

Ma šta da slikam... Običan teget duks sa kapuljačom i rajfešlusom... To mi je trebalo... Ali ovaj je bio jednini da je odnos cena look usklađen. Pošto 99% dukseva na sebi imaju i natpise new york, los ang. californ. usa itd. Na ovom nema NIŠTA. KLOT
Videla sam sinoć jedan mnogo lep duksić (ne na raskopčavanje) u jednoj (ne mogu se setim kojoj :hahaha1:) radnji u Knezu. Al' skupo sve do bola :(

Dej si malecki :)
Možda treba manje da koristiš klonove da bi živnula kavana :lol:

Ah, sada koristim tu taktiku. :mrgreen: :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back