- Poruka
- 201.879
Tolka, vidiš ovu četvrtu iz tvoje serije, sa crnim lavorom na stočiću, e tako iasto ima i rora, samo umesto lavora ima šlem. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljudi, znate sta ima novo?
Cke beogradske totalno poludele
To neki grobari poludeli?
Tolka, vidiš ovu četvrtu iz tvoje serije, sa crnim lavorom na stočiću, e tako iasto ima i rora, samo umesto lavora ima šlem.![]()

Suuunčiiiceee![]()
esi uslikala novi dux?
![]()
rorice..maćak tjavo![]()
) radnji u Knezu. Al' skupo sve do bola 
Dej si maleckiI ja kazem.![]()

obavezno postavi fotke kad sredis kupatilo...da vidimo taj kiceraj...![]()
Ma šta da slikam... Običan teget duks sa kapuljačom i rajfešlusom... To mi je trebalo... Ali ovaj je bio jednini da je odnos cena look usklađen. Pošto 99% dukseva na sebi imaju i natpise new york, los ang. californ. usa itd. Na ovom nema NIŠTA. KLOT
Videla sam sinoć jedan mnogo lep duksić (ne na raskopčavanje) u jednoj (ne mogu se setim kojoj) radnji u Knezu. Al' skupo sve do bola
Dej si malecki
Možda treba manje da koristiš klonove da bi živnula kavana![]()

Tolka, vidiš ovu četvrtu iz tvoje serije, sa crnim lavorom na stočiću, e tako iasto ima i rora, samo umesto lavora ima šlem.![]()

А...у чему је проблем....?Mačak, hajde prvo nauči da barataš sa Fotošopom pa onda kači te zahebancije, može?

Aj' mi pošalji jedan fensi šlem?![]()

obavezno postavi fotke kad sredis kupatilo...da vidimo taj kiceraj...![]()

ja mogu da ti posaljem samo sajkacu sa kokardom....ali gde ces s tim u tom fensi kupatilu?![]()

А...у чему је проблем....?
Јел ти се дечко љути?
![]()

E, ja juče pazario jednu modernu jaknu moderne boje. Ne smem da napišem da je plaćena 23999 din da me lab ne bi kaznio...
možda mu treba kad se vozika motorom![]()