Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka hvala, ako misle da im je to zdravo. Imao sam iskustvo sa nekim ljudima koji su jeli samo biljnu hranu, nimalo dobro. Da smo pravljeni za zrnevlje, sr.ali bi po dvorištu. :mrgreen:

naravno da je zdravo...u mesu nema nista sto se ne da nadoknaditi drugim namirnicama...
neki ne jedu meso iz moralnih razloga, neki jer misle da nije zdravo za njih, a neki jer jednostavno ne osecaju potrebu za mesom...sto se mene tice ja mogu i bez mesa, da ovi moji muskarci u kuci ne traze meni samoj ne bi palo napamet da spremim...

ma u redu je to ako volis meso...ja nikada ne bih zaklala zivotinju radi mesa jer mogu i bez njega...
Није да волим месо, него не могу да функционишем без њега, уствари, барем без неког производа животињског порекла (млеко, јаја итд.)
Не могу да се заситим. Осим наравно ако је пост, али баш осећам да ми цепа...

Prekinite sa klanjem životinja jer ću da zatvorim ovu kafanu u roku od dvadeset minuta. :evil:
Дај нама роде кило-кило.
Види да је од пауфлека. Мене једну шопску и рогати вопс, а остали шта оће.
ja nisam ljubitelj mesa..povrće, voće i zrnevlje su zakon...:super:
Ја једно поврће могу да једем цео дан и само њега — лубеницу. :mrgreen:

Није да волим месо, него не могу да функционишем без њега, уствари, барем без неког производа животињског порекла (млеко, јаја итд.)
Не могу да се заситим. Осим наравно ако је пост, али баш осећам да ми цепа...

ako nesto ne volis onda i mozes bez toga...tebi se samo cini da bez namirnica zivotinjskog porekla zamaljises sto bi rekli stari u mom kraju, ali to nije tako...probaj da jedes ono sto volis i sto ti prija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back