naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
al se posle odmah zapere..
el nosi flašu vode u torbi, ako ga protera..![]()
ti si luuuuuuuuuuud! zasto mrzis drugojacije od seebe, mi smo svi ljudi i braca, trebalo bi da se volimo i sirimo ljubav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al se posle odmah zapere..
el nosi flašu vode u torbi, ako ga protera..![]()
pa ne moozes da generalizujes taako znaaaaaas
ti si luuuuuuuuuuud! zasto mrzis drugojacije od seebe, mi smo svi ljudi i braca, trebalo bi da se volimo i sirimo ljubav
oni to rade, pitaj svakog, reći će ti...![]()
mogu, a uskoro ces se i sam uveriti...
mogu, a uskoro ces se i sam uveriti...
ne, ja mrzim geeneralizacije biilo kog tipa, jel leepo to?
to se isuvise cesto desava da bi bila generalizacija....uostalom videces...
posle će ponovo da histeriše po kafani...![]()
a sta da shvatim jel znaas ti uopste o cemu aurorilica prica?biće vrlo razočaran kada bude shvatio...![]()
ej, a ubicu ga ako me posle bude pitao za savet...![]()
a sta da shvatim jel znaas ti uopste o cemu aurorilica prica?
ne bih ja dala mog svabu za hiljadu takvih kao sto si ti...
a u kozi tvoje zene ne bih volela da budem...![]()
ali on je evropskih shvatanja drugarice veeoma
Znam on te je bede spasio, ali priznaj manja bi prozivka bila da su umesto Nemaca u UMNIKU bili nadležni Italijani ili Francuzi...
![]()
svi su oni to u pocetku...
evo puna nemacka idiota koji svoje cerke i sestre koje su inace rodjene na zapadu salju u tursku i raznorazne muslimanke zemlje i udaju ih tamo...
ne, ja mrzim geeneralizacije biilo kog tipa, jel leepo to?
ne bih ja dala mog svabu za hiljadu takvih kao sto si ti...
a u kozi tvoje zene ne bih volela da budem...![]()
sam si beda ali to ne uvidjas...idi bre yebi nesto i mani me se...mlad ozenjen covek, jos sveze u braku a gubi vreme ovde na forumu...ko ti opsluzuje zenu za to vreme?
pa sta i da raade, jel da ga mrzim zboog toga?
čke beogradske
to je politika shto se planski vodi, kao shto je shantavi broz slao jugoslovene da grade nemachku posle ww2. imash knjigu islamska republika nemachka na internetu da skinesh, prochitaj je, nemachki vrh je odluchio da nemachka bude muslimanska drzhava, ukratko. uzroci su istorijske prirode i neke naizgled skrivene stvari, al nisu u stvari skrivene jer se one veoma retko menjaju.
sam si beda ali to ne uvidjas...idi bre yebi nesto i mani me se...mlad ozenjen covek, jos sveze u braku a gubi vreme ovde na forumu...ko ti opsluzuje zenu za to vreme?