Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svi su oni to u pocetku...
evo puna nemacka idiota koji svoje cerke i sestre koje su inace rodjene na zapadu salju u tursku i raznorazne muslimanke zemlje i udaju ih tamo...

to je politika shto se planski vodi, kao shto je shantavi broz slao jugoslovene da grade nemachku posle ww2. imash knjigu islamska republika nemachka na internetu da skinesh, prochitaj je, nemachki vrh je odluchio da nemachka bude muslimanska drzhava, ukratko. uzroci su istorijske prirode i neke naizgled skrivene stvari, al nisu u stvari skrivene jer se one veoma retko menjaju.

sam si beda ali to ne uvidjas...idi bre yebi nesto i mani me se...mlad ozenjen covek, jos sveze u braku a gubi vreme ovde na forumu...ko ti opsluzuje zenu za to vreme?

Ju :rumenko: pa ti brineš za moju ženu? :hahaha: Ko o čemu baba o uštipcima, kao da si ispred drakstora skidala fore, bolje ti pripazi da se Kriger ne prešalta sa suvopičaste na neku podmazanu švabicu ili švapčića, dekadentni su švabe kada ih stignu godine...:per:

Izvini sama si pisala da nisi imala hleba da jedeš...

to je politika shto se planski vodi, kao shto je shantavi broz slao jugoslovene da grade nemachku posle ww2. imash knjigu islamska republika nemachka na internetu da skinesh, prochitaj je, nemachki vrh je odluchio da nemachka bude muslimanska drzhava, ukratko. uzroci su istorijske prirode i neke naizgled skrivene stvari, al nisu u stvari skrivene jer se one veoma retko menjaju.

nemacka jos uvek nije muslimanska koliko je to na primer francuska u kojoj pored obicne fukaraje zivi i veliki broj skolovanih ljudi na polozajima...oni su opasni jer su pored prividne emancipacije i integracije u dusi ostali ekstremni i zaostali...

De si džej džej
ggkiss6-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back