Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja to nisam radio, ali ti jesi....po tebi je pare, pare i samo pare...al to je normalno kod sponzorisanih tipova...sve ima cenu...:mrgreen:

jeeeeeeeesi drugar, pitaj ostale, te putovao sam tamo te ovamo, te imam ovdee onddee stan, te knjige od hiljadu evrica, te jedem u skupom restoranu, a onda napadas aurorilicu i refkilica kad im saamo slucajno izleti neki taako komentarcic...

jeeeeeeeesi drugar, pitaj ostale, te putovao sam tamo te ovamo, te imam ovdee onddee stan, te knjige od hiljadu evrica, te jedem u skupom restoranu, a onda napadas aurorilicu i refkilica kad im saamo slucajno izleti neki taako komentarcic...

terasko, ja putujem poslovno, nemam vlastiti stan još uvek, ne jedem po skupim restoranima već sam kuvam i ne hvališem se po forumu koliko košta moj laptop, vino ili bilo šta što kupim.

Tolka, mas' i puter, a od ulja samo maslinovo. Bači te suncokrete i margarine.

sve to pREFeriram..jedino gotivim + ovo ulje od semenki groždja
Ovo iz semenki je termo stabilno i nemanjeno je baš prženju. Naravno, ima ga i kod nas, a palmino... malo teže.

ovo jeste tačno..palmino nisam probala, jesam bundevino..susamovo..a sve se to dobija kada u maslinovo ubaciš ove semenke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back