gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Danas sam pio neki francuski Cabernet sauvignon, neskupi (da se finansijski inspektor ne uzbudi previše).
ja mislim da bi ti i aurorica bili divan par...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam pio neki francuski Cabernet sauvignon, neskupi (da se finansijski inspektor ne uzbudi previše).

ko bre kaze da przim pivarske kobaje?![]()
ne usmrkujem nikakve crtice to je jasno jer bih onda bio mnogo luuuuuuud a ja sam stalozen da stalozeniji ne bih mogao bitinemo, bre terasko da ušmrkuješ te crtice...il bar smanji na pola....![]()
ja mislim da bi ti i aurorica bili divan par...![]()

ne usmrkujem nikakve crtice to je jasno jer bih onda bio mnogo luuuuuuud a ja sam stalozen da stalozeniji ne bih mogao biti
prženje na maslinovom ulju...
još ako je ono mlađe od 4 godine....
videla žaba da konja potkivaju, pa ii ona digla nogu...![]()

jeesi, jeesi drugarcicu, ne blesavi se sad to je ok, svi voole parice

Šta drugo nemcovi jedu? Ja bijo u Minkenu i samo te neke kobaje jedu.
valjda ima neko na kojem sme da se prži..pa i u Grčkoj iItaliji a i šire prže na maslinovom ulju..slannicu , tope čvarke-dijetalne.. itd![]()
Tako je kolega, ti si lud samo kad pišeš velikim slovima.
valjda ima neko na kojem sme da se prži..pa i u Grčkoj iItaliji a i šire prže na maslinovom ulju..slannicu , tope čvarke-dijetalne.. itd![]()
ja bas retko to radim drugar, saamo kad se iznerviram malkice
Tako je kolega, ti si lud samo kad pišeš velikim slovima.

ja to nisam radio, ali ti jesi....po tebi je pare, pare i samo pare...al to je normalno kod sponzorisanih tipova...sve ima cenu...![]()
ja mislim da bi ti i aurorica bili divan par...![]()

tada je naduvan...![]()
aurorica nije neki ljubitelj vina a ni alkohola uopsteno...![]()
Za prženje je najbolje ulje iz semenki grožđa.
jok, nego palmino ulje, ali je najskuplje
jeeeeeeeesi drugar, pitaj ostale, te putovao sam tamo te ovamo, te imam ovdee onddee stan, te knjige od hiljadu evrica, te jedem u skupom restoranu, a onda napadas aurorilicu i refkilica kad im saamo slucajno izleti neki taako komentarcic...
Ovo iz semenki je termo stabilno i nemanjeno je baš prženju. Naravno, ima ga i kod nas, a palmino... malo teže.
Šta drugo nemcovi jedu? Ja bijo u Minkenu i samo te neke kobaje jedu.
Tolka, mas' i puter, a od ulja samo maslinovo. Bači te suncokrete i margarine.
Ovo iz semenki je termo stabilno i nemanjeno je baš prženju. Naravno, ima ga i kod nas, a palmino... malo teže.