Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vam se svima poverim (onako iskreno). Ja sam napisao GOLU Istinu o sebi. Ima zayebani do koske trik (u toj istini). Iebe mi se da li vi to shvatate ili ne! :whistling:

Ali ja radim ONO sto treba da radim.... A to, dragi prijatelji... Ne radi za Srbju. Nikako ne (kako vi to sebicno, bolesno interpretirate)! :whistling: :whistling: :whistling:

Ja vam se izvinjavam, ali u ovom trenutku, jedino sto vam mogu reci je: :bye: :bye: :bye:

(Nece biti nimalo milosrdno: I NE Treba, jer je to tako iEBENO Posteno) :super:

_nobody_

Сад се појави са женским ником...

:bye:

Da vam se svima poverim (onako iskreno). Ja sam napisao GOLU Istinu o sebi. Ima zayebani do koske trik (u toj istini). Iebe mi se da li vi to shvatate ili ne! :whistling:

Ali ja radim ONO sto treba da radim.... A to, dragi prijatelji... Ne radi za Srbju. Nikako ne (kako vi to sebicno, bolesno interpretirate)! :whistling: :whistling: :whistling:

Ja vam se izvinjavam, ali u ovom trenutku, jedino sto vam mogu reci je: :bye: :bye: :bye:

(Nece biti nimalo milosrdno: I NE Treba, jer je to tako iEBENO Posteno) :super:

_nobody_

Moram da javim Nasi da im je vodeći inženjer nobody nestao.Svi ga tražimo, a njegov učipovani pas Jack Dr Russel misli da je u pitanju satelit iznad Sirije koji je crk'o. U toku je sastanak GSM Asocijacije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back