Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mars... Mozes da mi pljunes pod prozor.... :hahaha:

Ja sam vrhunski americki IT enginer (barem me ameri kao takvog vode iu njihovim bazama podataka) koji je, nakon dugog mraka pavsi u 4 tu ligu isluzenih srpskih engineera (u 2005te su me gotovo poslali na biro rada u Beogradu sa recima, matori, mars na pecanje), uspeo da se vratim u USA vrh.... Ali sada u Prvu ligu (jer sam do 1999te bio stabilna druga liga, ali sam pukao skroz naskroz, i vratio se u Srbiju)... :dash:

Isti ti ameri su me 2011te postavili na USA/Nemacku IT liniju fronta... Na kojoj pokusavam da uspostavim nekakvo primirje... Vrlo krvav i zayeban posao/ :thumbdown:

_nobody_

Ja sam u nemackim mracnim krugovima, Velke... Nemci NE zele zlo nikakvoj Srbiji, nego zele red, rad i disciplinu. A mi, buntovna gomila divljaka, koji smo se NE jednom dokazali da smo "kaki smo i za kudi smo ni za disi nismo", ne zasluzujemo bolje! Zapamti, cela Nemacka 1945te je bila raznesena, silovana, popaljena i razorena... I gde su oni sada? A mi, kao Pobednici, gde smo mi SADA!

Ja radim za te Nemce, jako su teski. Imam svako pravo na svoje misljenje, i na svoj nacin rada... Ali MORAM da radim tih iebenih 9 sati, a ne da sviram qurcu! Kapish?!

http://forum.krstarica.com/showthre...-budućnost?p=22873212&viewfull=1#post22873212
_nobody_

Radiš ti za pokojnu baba Živanu, pre nego što počneš sa vouzdizanijem samoga sebe, dogovori se sa sobom...

Pozdrav svima...:bye:

Da, diplomirao sam kao Elektro Eng.... Magistrirao Computer Science u 1990oj.. Trebalo je 18 godina da dostignem svetski potencijal! :ok:

Kada bi ti znala sta ja zaista radim (jeste rocket science)... :mrgreen:
_______

Da se vratimo u tvoju realu: uzivaj u nestasici ulja i bedi svake vrste... Samo Opusteno! ::per:

_nobody_ over & out!

Zašto misliš da ne znam!? Oko mene su samo inženjeri u porodici. Muka mi je od CNC mašina.

Radiš ti za pokojnu baba Živanu, pre nego što počneš sa vouzdizanijem samoga sebe, dogovori se sa sobom...

Pozdrav svima...:bye:

Имамо месије, пророке, генерале...а што не и
Isti ti ameri su me 2011te postavili na USA/Nemacku IT liniju fronta... Na kojoj pokusavam da uspostavim nekakvo primirje..
Није више ни смешно.

Ne misliš valjda da će tebi da se obrati? Ne brini ti za nas dvoje, umemo da živimo, popijemo kaficu, ne smeta nam što smo samo obični dr, Ph.D., PhD ili DPhil.
A kad ameri ukucaju pretragu iz moje struke, prvo im izađe moje ime, pa tek onda SAD sajtovi. I ne želim da se hvalim kao neki.

Nisu to CNC masine... Ja radim sa integrisanim kolima koji u proseku imaju po miljijardu, milion hiljada (dobro citas, 1,000,000,000) tranzistora/gejtova... :udriglavu:

Iebiga, nije to glupa sprava od 30+ cm.... Obrati se reefer-u za dalje savete! :ok:

_nobody_

Hvala ti, znam da Ref zna, ali kao što rekoh, pun mi je inženjera, pa da promenim temu.Nema potrebe da udaraš glavom o zid, nije to nauka koja je samo za retke ptice.Milion miliona gluposti.

Da vam se svima poverim (onako iskreno). Ja sam napisao GOLU Istinu o sebi. Ima zayebani do koske trik (u toj istini). Iebe mi se da li vi to shvatate ili ne! :whistling:

Ali ja radim ONO sto treba da radim.... A to, dragi prijatelji... Ne radi za Srbju. Nikako ne (kako vi to sebicno, bolesno interpretirate)! :whistling: :whistling: :whistling:

Ja vam se izvinjavam, ali u ovom trenutku, jedino sto vam mogu reci je: :bye: :bye: :bye:

(Nece biti nimalo milosrdno: I NE Treba, jer je to tako iEBENO Posteno) :super:

_nobody_

Eto čuda, mi ne radimo ono što treba da radimo... auuuu, a još manje ono za šta smo školovani, mada ni u USA, a ni u SAD.
Aj' ti nama i nema potrebe često da svraćaš, možemo mi i sami da se qrčimo. Da znaš kako smo svi lepi, pametni i bogati na netu.

Aj' ti nama i nema potrebe često da svraćaš, možemo mi i sami da se qrčimo. Da znaš kako smo svi lepi, pametni i bogati na netu.

Ne treba, ja sam ruzan, sav qus i quso repat, ali se qrcim sa onim sto JESTE istina. Ja sam nepametan, ali wealthy.... I Iskren! U Virtuelni, I Reali. I boli me za tvoj 30+ (ili 3+) cm virtuelni tuki, jel sam bio savrseno jasan?! :per:

_nobody_

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back