naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Šta ima draga, kako si?
cao dragi sta ima jel?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ima draga, kako si?
cao dragi sta ima jel?
Mars... Mozes da mi pljunes pod prozor....
Ja sam vrhunski americki IT enginer (barem me ameri kao takvog vode iu njihovim bazama podataka) koji je, nakon dugog mraka pavsi u 4 tu ligu isluzenih srpskih engineera (u 2005te su me gotovo poslali na biro rada u Beogradu sa recima, matori, mars na pecanje), uspeo da se vratim u USA vrh.... Ali sada u Prvu ligu (jer sam do 1999te bio stabilna druga liga, ali sam pukao skroz naskroz, i vratio se u Srbiju)...
Isti ti ameri su me 2011te postavili na USA/Nemacku IT liniju fronta... Na kojoj pokusavam da uspostavim nekakvo primirje... Vrlo krvav i zayeban posao/
_nobody_
Ja sam u nemackim mracnim krugovima, Velke... Nemci NE zele zlo nikakvoj Srbiji, nego zele red, rad i disciplinu. A mi, buntovna gomila divljaka, koji smo se NE jednom dokazali da smo "kaki smo i za kudi smo ni za disi nismo", ne zasluzujemo bolje! Zapamti, cela Nemacka 1945te je bila raznesena, silovana, popaljena i razorena... I gde su oni sada? A mi, kao Pobednici, gde smo mi SADA!
Ja radim za te Nemce, jako su teski. Imam svako pravo na svoje misljenje, i na svoj nacin rada... Ali MORAM da radim tih iebenih 9 sati, a ne da sviram qurcu! Kapish?!
http://forum.krstarica.com/showthre...-budućnost?p=22873212&viewfull=1#post22873212
_nobody_

Da, diplomirao sam kao Elektro Eng.... Magistrirao Computer Science u 1990oj.. Trebalo je 18 godina da dostignem svetski potencijal!
Kada bi ti znala sta ja zaista radim (jeste rocket science)...
_______
Da se vratimo u tvoju realu: uzivaj u nestasici ulja i bedi svake vrste... Samo Opusteno! :
_nobody_ over & out!
Radiš ti za pokojnu baba Živanu, pre nego što počneš sa vouzdizanijem samoga sebe, dogovori se sa sobom...
Pozdrav svima...![]()
Није више ни смешно.Isti ti ameri su me 2011te postavili na USA/Nemacku IT liniju fronta... Na kojoj pokusavam da uspostavim nekakvo primirje..
Zašto misliš da ne znam!? Oko mene su samo inženjeri u porodici. Muka mi je od CNC mašina.

Koliko je 2+2? Da li ti razumes, retardu, da su me AMERI (da, ameri iz USA) poslali u Minhen da radim posao za njih? I znas zasto? Veruju mi, iebote! Kao Coveku (sa velikim C).Radiš ti za pokojnu baba Živanu, pre nego što počneš sa vouzdizanijem samoga sebe, dogovori se sa sobom...
Pozdrav svima...![]()
Šta ima draga, kako si?
Koliko je 2+2? Da li ti razumes, retardu, da su me AMERI (da, ameri iz USA) poslali u Minhen da radim posao za njih? I znas zasto? Veruju mi, iebote! Kao Coveku (sa velikim C).
_nobody_
Nisu to CNC masine... Ja radim sa integrisanim kolima koji u proseku imaju po miljijardu, milion hiljada (dobro citas, 1,000,000,000) tranzistora/gejtova...
Iebiga, nije to glupa sprava od 30+ cm.... Obrati se reefer-u za dalje savete!
_nobody_
Имамо месије, пророке, генерале...а што не и
Није више ни смешно.
Koliko je 2+2? Da li ti razumes, retardu, da su me AMERI (da, ameri iz USA) poslali u Minhen da radim posao za njih? I znas zasto? Veruju mi, iebote! Kao Coveku (sa velikim C).
_nobody_
Nisu to CNC masine... Ja radim sa integrisanim kolima koji u proseku imaju po miljijardu, milion hiljada (dobro citas, 1,000,000,000) tranzistora/gejtova...
Iebiga, nije to glupa sprava od 30+ cm.... Obrati sereefer-u za dalje savete!
_nobody_
E moj nobody, ja imam ki*u od 30 cm i mogu 5 puta bez vađenja, kakvi bre ameri, o čemu ti pišeš? I imam dupleks na 21. spratu, a kola koja vozim nisi u katalogu video, pa se ne kur*im.

Ja sam šokirana. Dolazim u iskušenje da osnujem žensku masonsku ložu u Bgd-u, pa ćemo da vidimo ko je ovde iluminat.

A Rus dokazao da su 2+2=5.

Isti onaj, koji me je krajem 1970ith u Pragu, CHCP "Se Sovjetskim svazem na vjecne casi"! Klement Gottwald ucio Zivotu!
_nobody_
E moj nobody, ja imam ki*u od 30 cm i mogu 5 puta bez vađenja, kakvi bre ameri, o čemu ti pišeš? I imam dupleks na 21. spratu, a kola koja vozim nisi u katalogu video, pa se ne kur*im.

Aj' ti nama i nema potrebe često da svraćaš, možemo mi i sami da se qrčimo. Da znaš kako smo svi lepi, pametni i bogati na netu.