- Poruka
- 4.399
Svako veče je ona sa nama u kafani tamo. Ali tebe Nancy nešto nema.Jao, Koltlić, nema te sto godina![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako veče je ona sa nama u kafani tamo. Ali tebe Nancy nešto nema.Jao, Koltlić, nema te sto godina![]()

kad god si u dilemi, samo sacekas..
vreme sve vode izbistri..
znas kako kazu
mozes lagati neke ljude svo vreme
i mozes lagati sve ljude neko vreme
ali ne mozes lagati sve ljude svo vreme![]()

Al ja jesam.![]()
I znatiželjan ko će mi biti sledeća žrtva.![]()

Niti neangažovan.ti ne želiš da budeš nezainteresovan?![]()

Niti neangažovan.![]()

istina je da je vreme najbolji pokazatelj... a ovde na forumu čak i ne moraš predugo da čekaš... ako se samo malo potrudiš, lako se dođe do istine...![]()

to bar možemo lako da rešimo i van foruma... naći ću ti ja već neku zanimaciju...![]()

Svako veče je ona sa nama u kafani tamo. Ali tebe Nancy nešto nema.![]()

nisam bila godinama.Nego di nam se dedoše sve one kafanske "muškarčine"![]()

pegla?![]()
nisam baš to imala na umu, ali što da ne, to mu ide od ruke... 

Tu smo mi tetke...
Vidim novi likovi u kafani, sem Nancy , druge ne poznaje dobro veče svima...![]()

Tu smo mi tetke...
Vidim novi likovi u kafani, sem Nancy , druge ne poznaje dobro veče svima...![]()

Tu smo mi tetke...

Evo me, već sutra
Moram da vidim ko je tamo najveći pacijentnisam bila godinama.

Добро вече старим и новим ликовима и од мене![]()

Otkako su mi isključili struju dole i ne rade mandli pegla radi na mlazni pogon.pegla?![]()

jao sto je lepo biti nov
dobro vece i tebi..![]()
vidim da ja ispadoh nov...Otkako su mi isključili struju dole i ne rade mandli pegla radi na mlazni pogon.
Umalo je nisam dobio usijanu od Nere po obrazu.![]()

vidim da ja ispadoh nov...

nismo svi novi, neki od nas su već svraćali ovde ranije, ali samo poslovno...![]()
provalio sam sada, vidim da neki i fiziku predaju pride, neće gohlub u kafanu neko vreme...
cao draga
de nam je ike, nisam je videla sto godina?![]()

Refke se valjda uvredio zbog paparazzovanja
http://forum.krstarica.com/showthre...a-kafana-6?p=22946327&viewfull=1#post22946327
Ne znam di uteče avion