- Poruka
- 201.837
Pozdrav i tebi Mona.
Pisem, ali ne vise na blogovima
Idem i ja kuci, pozdrav svima.![]()
Baaaki, sad da otvorimo novu temu o Milanu u šumi, dok nije ovde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav i tebi Mona.
Pisem, ali ne vise na blogovima
Idem i ja kuci, pozdrav svima.![]()
Hajde kod mene u studio da uradimo jedan akt na brzinu?
odohДокументарни филм „ЕКВ - Као да је било некад” не говори само о потресној судбини талентованих београдских музичара већ отвара и једну табу тему: ко је дозволио да непосредно после Титове смрти хероин преплави улице престонице
Шта је филмска прича ако не пет трагичних судбина на једном месту? Пет чланова рок групе „Екатерина Велика” (ЕКВ) умрло је у распону од десет година (1992. до 2002. године) од последица, како упућени тврде, употребе наркотика. У тренутку смрти оснивач и гитариста Милан Младеновић (1994) имао је 36 година, клавијатуристкиња Маргита-Маги Стефановић (2002) - 43, басиста Бојан Печар (1998) - 38 и бубњари Ивица Вдовић Вд (1992) - 31 и Душан Џинџер Дејановић (2000) - 41 годину.
http://www.ilustrovana.com/tekst.php?broj=2639&tekst=03
pozzz u kafanu![]()
nisam ja u tom vasem nemoralnom fazonuodoh

pokazivati svoje nago telo akt tj polne organe nije moralnoOd kad je tebi umetnost nemoralna?![]()

nisam ja u tom vasem nemoralnom fazonuodoh

pokazivati svoje nago telo akt tj polne organe nije moralno
na ulici da vidimo takvu osobu rekli bi manijak![]()
bardan i jos malo dovidzenja 
Monilica i Reff..kao "kakao"bardan i jos malo dovidzenja
![]()
Da ti ispičam jednu "pričicu". Lekari su Milana lečili od žutice, a bio je u poodmakloj fazi raka pankreasa. To je ubrzalo bolest. U tom trenutku Milan je pokušavao sa nekim čajevima da malo uspori bolest, a u jednom momentu ga ja nazvala jedna naša "eminentna" novinarka i pitala ga da li može da uzme posldenji intervju, jer on umire od posledica droge. Toliko o našim novinarima, a tek o onima koji im veruju samo zato što se nešto napisali i objavili.

Идемо Бјесови !!!
imao je HIV![]()
Pouzdano, provereno od ljudi koji su ga lično poznavali imao je kancer i od njega je umro, novine i senzacionalizam je prikačio etiketu droge i hiv-a.
Svi dobro znamo da se od povremene konzumacije marihuane i piva ne može umreti.. Baki je primer...![]()
Otkud onda oni pajdomanski motivi u pesmama? Crv, kamen, aut, nisam mislio na to, čaura, ne mogu da se probudim? Ima toga ihahaj, maltene u svakoj pesmi u pola stihova.
Zar su to autobiografske pesme?
Ja čuo pre neki dan nekog čo'eka sa štapovima za pecanje kako spominje crve... majku mu, nisam znao da je narkoman. A onaj na TV-u što je pre neki dan komentarisao utakmicu... i on narkić, malo, malo, pa spomene aut.
Naravno da jesu. Posebno zadnji album angels breath. Mislim da je to njegov samostalni projekat, da nije EKV album nego baš lično njegov.
Vidiš ti se nisi družio sa tim svetom pa ne znaš šta znači aut i crv, ustvari možda znaš nego se praviš naivan. Evo Baki će ti objasniti.
Ma da ti nemaš problema sa crvom kad ga stalno spominješ?