Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ти Рифко, не можеш на некој озбиљној теми где глумим поштену интелигенцију да банеш са кафанским речником и причаш о мом ректуму !!!
Шта ће људи помислити ???
У ствари...кога је брига.

A jesam li pogrešio, ne plašiš se rektalnog pregleda? Biće da sam se zbunio.

ne znam ja se ne bi bunila da je neko preterano dobar prema meni :(

a ljubaznost je ljubaznost

mene iritira nekultura i bahatost
ma nisi me shvatila... dođu muškarac i žena i nose knjige/novine Kula stražara i hoće da pričaju sa mnom... i ja se pravim da nemam pojma ko su...a oni se sve vrijeme nešto keze i pokušavaju da me pridobiju za "vašu stvar"... ali oči im nisu tople kao kod ljudi koji su prirodno plemeniti i ljubazni.... Kontaš?

Документарни филм „ЕКВ - Као да је било некад” не говори само о потресној судбини талентованих београдских музичара већ отвара и једну табу тему: ко је дозволио да непосредно после Титове смрти хероин преплави улице престонице

Шта је филмска прича ако не пет трагичних судбина на једном месту? Пет чланова рок групе „Екатерина Велика” (ЕКВ) умрло је у распону од десет година (1992. до 2002. године) од последица, како упућени тврде, употребе наркотика. У тренутку смрти оснивач и гитариста Милан Младеновић (1994) имао је 36 година, клавијатуристкиња Маргита-Маги Стефановић (2002) - 43, басиста Бојан Печар (1998) - 38 и бубњари Ивица Вдовић Вд (1992) - 31 и Душан Џинџер Дејановић (2000) - 41 годину.

http://www.ilustrovana.com/tekst.php?broj=2639&tekst=03

pozzz u kafanu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back