akomoze
Poznat
- Poruka
- 7.237
zgodna cica,
dobro roka![]()
dobro roka ova zgodna cica
nema ćega, vidi joj se
lakat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zgodna cica,
dobro roka![]()
Волим лети, око 14х (у време ручка) када се сви негде склоне од врућине, да пролазим, празњикавим улицама, поред зграда - кроз широм отворене прозоре увек се чује оно лупкање кашике по тањиру, неко празни тањир од ручка. Волим да видим и веш на терасама, окачен да се суши, па онако свеж опран бљешти на сунцу. Кад сам код куће, волим да чујем и своје комшије - један, спрат ниже, има неку стару веш машину која баш тандрче кад центрифугира, а они у стану изнад чују се к'о да војска трупће у нанулама. Комшија поред, кад прича преко телефона, дерња се к'о да се довикује с брда на брдо... али, све то је лепота несавршенства, одраз живих људи.
Кад боље размислим, волим све што ЕУ не воли.![]()
dobro roka ova zgodna cica
nema ćega, vidi joj se
lakat
![]()
nisam zamijetila
ali ti verujem i na reč
i na rimi![]()
pa kako si ti meni akomoze, šta ima, jesi ručkao, jesu komšinice mirne a žena na broju...?![]()
draga surka, sve to sto si nabrojala postoji i u eu...![]()
.![]()
Sve je pod kontrolom .![]()
Oho, okupile se žene na partiju tračanja, lepo. A ni jedna nema mooda da dođe, a?![]()
Значи, нас овде лажу да у ЕУ не сме да се види веш на тераси, да се ни Веце не користи после 22х а камоли дрндаве веш машине, лажу нас да је све савршено у ЕУ?
Знала сам!![]()
![]()
Oho, okupile se žene na partiju tračanja, lepo. A ni jedna nema mooda da dođe, a?![]()
Ima raskrojene rukave, laktovi samo sjevaju .![]()
Sve je pod kontrolom .![]()
samo ti to drži (pod kontrolom) i ne pušćaj![]()
Неке немају моода, а неке немају ауто... а позивачи у кафану ни да објасне како се стиже аутобусом а некмоли да се понуде за превоз.![]()
Ih, lako je, sve dok baterije u onom daljincu imaju dobar napon .![]()
e nek si im rekla, juce se svi prave mutavi kad si to pomenula...![]()
naravno da lazu dusmani...nista od toga nije tacno...![]()
Nikad !
![]()
hahaha...koja su ti ono izlizana od pritiskanja,
sex i daj pivo?![]()
Неке немају моода, а неке немају ауто... а позивачи у кафану ни да објасне како се стиже аутобусом а некмоли да се понуде за превоз.![]()