Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videla sam sinoć mnogo lepih majica sa petokrakama, ali nisu boje u mom fazonu. Onako dezen kao maskirna uniforma samo u drugačijim bojama. Imali su samo crvene, zelene (ali neka ružna nijansa) i crne. Da ih je bilo u drugim nijansama sigurno bih kupila.

Definitivno ne, pa taman da se uz converse slažu...:mrgreen:

Pa taj fazon. Kupila bih je da imam uz nove patike.
Obožavam takve "rastegljeni fazon" majice... Onako ko da su se razvukle od pranja a ganc nove. Samo zvezda kao logo konversa i to je to.
Kupila sam napokon duks ali nisam uspela da nađem ništa drugo da je cena pristupačna a da na istom ne piše chicago, los angeles, san francisco, california itd. itd.
Dopao mi se jedan rasel atletik ali 5ipo iljada za dux je mnogo.
Kupila sam jedan KLOT - teget 2500

Pa taj fazon. Kupila bih je da imam uz nove patike.
Obožavam takve "rastegljeni fazon" majice... Onako ko da su se razvukle od pranja a ganc nove. Samo zvezda kao logo konversa i to je to.
Kupila sam napokon duks ali nisam uspela da nađem ništa drugo da je cena pristupačna a da na istom ne piše chicago, los angeles, san francisco, california itd. itd.
Dopao mi se jedan rasel atletik ali 5ipo iljada za dux je mnogo.
Kupila sam jedan KLOT - teget 2500

Za prošli rođendan sam dobio sličan duks, nažalost bio mi je mali pa sam prosledio poklon, nije loša zahebancija kapuljača ima i funkciju fantomke...
duks-fantomka-ofanziva.jpg

Kao ova varijanta dole...:per:
120oig.jpg

Kada god imam priliku nosim neki duksić, mada je problem što se teško nalaze veliki brojevi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back