- Poruka
- 204.097
da te on nije promovisao, ne bi ti mogao tako da digneš rep ovde....lepo ti njega pozovi kod tebe, pa se udvarajte jedan drugom, a nas manite tog pederluka...![]()
Jel' voliš da ga gledaš otpozadi kad tako podigne rep?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da te on nije promovisao, ne bi ti mogao tako da digneš rep ovde....lepo ti njega pozovi kod tebe, pa se udvarajte jedan drugom, a nas manite tog pederluka...![]()

NE...bicemo ovde drugar...za homofobiju u tvojoj glavi ima leka
nema potrebe da mi se obracas, svi vide ko si i sta si i zgrazavaju se...
Jel' voliš da ga gledaš otpozadi kad tako podigne rep?![]()
Ako hoćeš da mu se udvaraš, budi džek, pa ga izvedi na večeru, kupi mu poklon, a nemoj da masiraš sve nas ovde....![]()

Nemoj sad da ti pozovem auroru da te opet razbuca.
E, labe, stvarno... kuliraj malo, previše si napet nešto.

Ako hoćeš da mu se udvaraš, budi džek, pa ga izvedi na večeru, kupi mu poklon, a nemoj da masiraš sve nas ovde....![]()

Kako igraju crno bela deca. Je.bi !!!
Nije gej, tupsone, to je drvena dečija igračka.
Deca tako razvijaju sposobnosti, uče boje i veličine... a tvoje asocijace govore nešto drugo.
ne pravi se blesav....vidim da si ti opsednut teraskom ....Al tu avatarčići ne pomažu....treba da se isprsiš sa parama...
Ova kafana kao da je transportovana u Kastro distrikt San Franciska.
Dobro vece.![]()

Sad da udare bunkericu i sačuvaju rezultat, pa ako bude sreće da izvuku u Beogradu 0:1?
A ovi prenose međunarodnu utakmicu sa jednom kamerom? Valjda ocenili kakav je protivnik?

Ako koza leže, ne laže rog. A ti budi i dalje najpametniji (znaš da nisi, valjda?)
http://www.google.rs/search?hl=sr&c...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=TnI2UK_UMYeA4gSdoYHIBg

Vidiš i neke cisterne pored stadiona. Zabole norvežane za fudbal.![]()

slušaj ti, Refik, nisam ja budala...dobro znam šta duga predstavlja i šta znači...
A tebi, ako je to milo, nemam ništa protiv, ali u privatnoj režiji sa teraskom....a udvaranje preko pp-a...može?![]()

Zaljubio sam se u Shakiru.
Nek' se zna.![]()