- Poruka
- 16.439
Jedna na prvi pogled mnogo fina dama. A ispod Mire...![]()
aha, lab bi o tome imao stosta da kaze...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna na prvi pogled mnogo fina dama. A ispod Mire...![]()

Kako si to zakljucio?Mozda ja nisam dovoljno pratio njene postove...Jedna na prvi pogled mnogo fina dama. A ispod Mire...![]()
a zasto su to srecna vremena a ova sad niisu? sta vam je ljudi sad? sta je drugojacije?Srecna vremena.![]()

a zasto su to srecna vremena a ova sad niisu? sta vam je ljudi sad? sta je drugojacije?
Добро јутро...
Баки нам се ’плашио.![]()
Stis'o zadnjicu odstra.
Импонује видети константно занимање за моју задњицу од стране појединих кафанских колега.

Samo ako je dlakava, prirodna.
Maca se zove Palačinka i ima samo sedam nedelja, a doberman Šećerno drvo je star dve i po godine.
barDaaaancitj evribady
I ja sam ovako nežan prema macama.

suncice-lepojkice nasa..eo hukcem - nabokala sam se minitja( ceri-od bakija..mocarelica..maslinke sa bademom..pecurkice i lignjice pohovane)..a ja drzim qru
odo da caskom prodjem 32 sprata..das malce smanjim strukitj i tibu

pilence..pa ona ga je "nakautirala" tako pise...a medeni su, majkemi
kako si ti, medenjaq nash..danaske se ovdi vecc izedalo icce i picce rodjendansko...puca mi dugme na lonama![]()

suncice-lepojkice nasa..eo hukcem - nabokala sam se minitja( ceri-od bakija..mocarelica..maslinke sa bademom..pecurkice i lignjice pohovane)..a ja drzim qru
odo da caskom prodjem 32 sprata..das malce smanjim strukitj i tibu