skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba svako po ciglu u torbu, pa da uradi validaciju po onom aparatu. Da vidimo ko će duže tako.

Јес', да нас не сЛимају... па после не само да платиш одштету него те рокну и у ћорку, па ти отворе досије, па свашта нешто... ово горе од "1984", Кафкиног "Процеса" и Самаракисове "Грешке" заједно.

Јес', да нас не сЛимају... па после не само да платиш одштету него те рокну и у ћорку, па ти отворе досије, па свашта нешто... ово горе од "1984", Кафкиног "Процеса" и Самаракисове "Грешке" заједно.

Prvo ubiješ kameru, ili uđeš sa maskom... ilegala sestro.

Колико ви било?

Била бих и ја, да нисам преморена... без обзира што знам да од тога нема ништа. Навика... :lol:

Bilo je dosta ljudi. Možda ih je na pre toga na trgu bilo i više. Nisam išla tamo. Bila sam na šetnji Zelenjak - Ušće.
Murija nam nije dozvolila da krenemo odm'a, navodno zbog Mankimuna koji je trebao da prođe. Dosta ljudi se smorilo čekajući.

Kad si ti izdao, a znaš ko izda, taj je...
Dolazio si u veliki grad da pomažeš federima, a gde si da ponogneš sirotom narodu? Robin Hud je mrtav.

Претпостављам да ипак можеш да замислиш колико мене погађа проблем о правилима у градском аутобусу, када из мога села само 3 пута дневно иду директни аутобуси за столни град ?

То нису проблеми који тиште људе који ме окружују.

Претпостављам да ипак можеш да замислиш колико мене погађа проблем о правилима у градском аутобусу, када из мога села само 3 пута дневно иду директни аутобуси за столни град ?

То нису проблеми који тиште људе који ме окружују.

A preširok analni otvor jeste problem koji tišti ljude koji te okružuju? :think:

Јесте ли ви чули за овог Миодрага Ракића, који је "облачио и ведрио" Србијом за време ДОСовске власти? Он је контролисао рад тајних служби, ако сам добро схватила (укључена ми Скупштина), и рече посланица СНС да његово име није смело бити ни поменуто.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back