Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знам.
Уосталом, како би могао да буде другачији, с обзиром да је мој?![]()
![]()
Знам.
Уосталом, како би могао да буде другачији, с обзиром да је мој?![]()
![]()

Kako je bradata devojčice - vampirice?
Ćega ima?
![]()

VeeeerujemПос'о -кућа, кућа-пос'о ...
'Еси била на буцпљуц протесту?

Veeeerujem
Jesam... Al' nema leba od toga.![]()
Veeeerujem
Jesam... Al' nema leba od toga.![]()

Treba svako po ciglu u torbu, pa da uradi validaciju po onom aparatu. Da vidimo ko će duže tako.
Проклети олошу, анархисто !!!!!!!!!!!!!!!
Treba svako po ciglu u torbu, pa da uradi validaciju po onom aparatu. Da vidimo ko će duže tako.
Јес', да нас не сЛимају... па после не само да платиш одштету него те рокну и у ћорку, па ти отворе досије, па свашта нешто... ово горе од "1984", Кафкиног "Процеса" и Самаракисове "Грешке" заједно.
Prvo ubiješ kameru, ili uđeš sa maskom... ilegala sestro.
Колико ви било?
Била бих и ја, да нисам преморена... без обзира што знам да од тога нема ништа. Навика...![]()
Проклети олошу, анархисто !!!!!!!!!!!!!!!
Завараваш се ако мислиш да то постоји данас. Ви'ш колико је камера по граду, не зна се ни ко, ни зашто снима.
Pored tolikih kamera lab nikako da nađe snimak posle kongresa, čudno mi to?

Kad si ti izdao, a znaš ko izda, taj je...
Dolazio si u veliki grad da pomažeš federima, a gde si da ponogneš sirotom narodu? Robin Hud je mrtav.
Претпостављам да ипак можеш да замислиш колико мене погађа проблем о правилима у градском аутобусу, када из мога села само 3 пута дневно иду директни аутобуси за столни град ?
То нису проблеми који тиште људе који ме окружују.

Поред осталог...A preširok analni otvor jeste problem koji tišti ljude koji te okružuju?![]()
Ugasi svetlo u busu.![]()
чек, чек, а оне ноћне камере?