skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Извини што ја овако директно али као што рекох знала сам ту другарицу али више је не познајем

управо деца чији су родитељи били комунисти су најподложнија врбовању верских група, да ли ради тога јер су радили страшне ствари према сопственој религији или из неких других повода па им је тешко да се врате у окриље оних које су прогањали, ал чињеница је да је велики број деце из таквих бракова данас у разним верским групама тј нису се вратили тамо где су њихови претци били

Nisi ti laba dobro razumela, ali po tom pitanju on i nije baš neki autoritet.
Slobodno pitaj mene sve oko toga. :)

pa aj mi lepo sad reci jel ti je ovo poznato cek...

1 Korincanima 6

9 Pa zar ne znate da nepravednici neće naslijediti kraljevstvo Božje? Ne zavaravajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni muškarci koji se upuštaju u neprirodno općenje, ni muškarci koji liježu s muškarcima, 10 ni lopovi, ni pohlepni, ni pijanice, ni oni koji pogrdno govore o drugima, ni iznuđivači neće naslijediti kraljevstvo Božje.

e sad lepo kaze ni bludnici e sad da nadjemo definiciju bluda

управо деца чији су родитељи били комунисти су најподложнија врбовању верских група, да ли ради тога јер су радили страшне ствари према сопственој религији или из неких других повода па им је тешко да се врате у окриље оних које су прогањали, ал чињеница је да је велики број деце из таквих бракова данас у разним верским групама тј нису се вратили тамо где су њихови претци били

Није истина њен отац и мајка су верници

1 Korincanima 6

9 Pa zar ne znate da nepravednici neće naslijediti kraljevstvo Božje? Ne zavaravajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni muškarci koji se upuštaju u neprirodno općenje, ni muškarci koji liježu s muškarcima, 10 ni lopovi, ni pohlepni, ni pijanice, ni oni koji pogrdno govore o drugima, ni iznuđivači neće naslijediti kraljevstvo Božje.

Koliko ja vidim, u ovom spisku me nema, tako da ne vidim problem. A šta piše za decu?

1 Korincanima 6

Шта су вам сада пијанице криве ?
Јесмо ли вас ми икада прогонили зато што не пијете ???

1 Korincanima 6

9 Pa zar ne znate da nepravednici neće naslijediti kraljevstvo Božje? Ne zavaravajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni muškarci koji se upuštaju u neprirodno općenje, ni muškarci koji liježu s muškarcima, 10 ni lopovi, ni pohlepni, ni pijanice, ni oni koji pogrdno govore o drugima, ni iznuđivači neće naslijediti kraljevstvo Božje.

Ето тако и ова моја бивша другарица када сам покушала да разговарам са њом , тако ми је цитирала .Сада више и не разговарамо само ми она пише и то цитате и билбије и молитве

evo

fornication [ˌfɔːnɪˈkeɪʃən]
n
1. voluntary sexual intercourse outside marriage
2. (Law) Law voluntary sexual intercourse between two persons of the opposite sex, where one is or both are unmarried
3. (Christian Religious Writings / Bible) Bible sexual immorality in general, esp adultery

Ето тако и ова моја бивша другарица када сам покушала да разговарам са њом , тако ми је цитирала .Сада више и не разговарамо само ми она пише и то цитате и билбије и молитве

e super :) a sta ima lose znati Bibliju?

a tebe ne zanima religija?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back