- Poruka
- 46.570
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spremaš li se za kongres? Hoćeš li biti samo učesnik posmatrač, ili i aktivan učesnik?
Spremam se jos suknju da kupimPosmatrac, ne ucestvujem u drami... Konresi su za slusanje
Spremam se jos suknju da kupimPosmatrac, ne ucestvujem u drami... Konresi su za slusanje
Ккав конгрес је у питању
Da, čuo sam (nikad prisustvovao) za te drame, tj. predstave koje se održavaju. To je iz Biblije?
kakvu suknju, dugačku, kratku, jednobojnu, šarenu... ima li neki dreskod za kongrese?
Kongres jehovinih Svedoka u Areni http://www.kombankarena.rs/scc/events/details/266/KOНГРЕС+ЈЕХОВИНИХ+СВЕДОКА+
Da odrzace se jedna Biblijska drama kostimirana
a za oblacenje postoji kodeks oblacenja i inace... suknja ili haljina pristojno moze moderno... tu nema pravila...
meni treba neka crna suknja duzine na pola kolena jer sam za gore sve kupila pa da mi se uklopi...
samo je problem da nadjem tu duzinu![]()
Da odrzace se jedna Biblijska drama kostimirana
a za oblacenje postoji kodeks oblacenja i inace... suknja ili haljina pristojno moze moderno... tu nema pravila...
meni treba neka crna suknja duzine na pola kolena jer sam za gore sve kupila pa da mi se uklopi...
samo je problem da nadjem tu duzinu![]()
А да ли смете да слушате музику
А ти си Јеховина мала у еботе
Samo crvene koračnice. Pa šta ti misliš, da su oni neki ludaci?
Treba li ti umetničko, kreativno oko, oko izbora? Pazi, ovde nije reč o sumnji u tvoj izbor.
Samo crvene koračnice. Pa šta ti misliš, da su oni neki ludaci?
ma nisam nista nasla bila u Becu Budimpesti i nista nisam nasla... kupila sam za gore lepe stvari crni i narandzasti korset jednu lepu bluzu na cvetice cipkastu jaknu i sako bolero sve... lepe sandale crne i naranzaste
suknju cu mozda sasiti ako ne nadjem
Изгубила сам једну другарицу у томе , ужас
Па види та моја бивша другарица нема право да слуша музику нити било која остала животна права
Па види та моја бивша другарица нема право да слуша музику нити било која остала животна права
Pa da, vidiš da mona* nema ni struju, ni vodu, ni internet...
Kako si je izgubila? naravno sa slusamo muziku ne razumem pitanje?
problem su tudje predrasude, to je uzas