skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, čuo sam (nikad prisustvovao) za te drame, tj. predstave koje se održavaju. To je iz Biblije?
kakvu suknju, dugačku, kratku, jednobojnu, šarenu... ima li neki dreskod za kongrese?

Da odrzace se jedna Biblijska drama kostimirana
a za oblacenje postoji kodeks oblacenja i inace... suknja ili haljina pristojno moze moderno... tu nema pravila...
meni treba neka crna suknja duzine na pola kolena jer sam za gore sve kupila pa da mi se uklopi...
samo je problem da nadjem tu duzinu:(

a muskarci kravata kosulja pantalone

Da odrzace se jedna Biblijska drama kostimirana
a za oblacenje postoji kodeks oblacenja i inace... suknja ili haljina pristojno moze moderno... tu nema pravila...
meni treba neka crna suknja duzine na pola kolena jer sam za gore sve kupila pa da mi se uklopi...
samo je problem da nadjem tu duzinu:(

Treba li ti umetničko, kreativno oko, oko izbora? Pazi, ovde nije reč o sumnji u tvoj izbor.

Treba li ti umetničko, kreativno oko, oko izbora? Pazi, ovde nije reč o sumnji u tvoj izbor.

ma nisam nista nasla bila u Becu Budimpesti i nista nisam nasla... kupila sam za gore lepe stvari crni i narandzasti korset jednu lepu bluzu na cvetice cipkastu jaknu i sako bolero sve... lepe sandale crne i naranzaste :)
suknju cu mozda sasiti ako ne nadjem

hahhahah prichaju 2 starca u gradskom busu, jedan izgleda bio komunist i pocheo da njache i cmizdri za proshlim vremenima kad nishta nisu radili a vozali ih vozachi bili puni para i vatali napupele omladinke, kazhe drugi: "nikad nisam bio dovoljno glup da budem komunist." :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back