Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
Е супер, ти дакле покриваш југ југо-исток, баш оно што ја не видим, а и на 21. си спрату. Одлично, ти ћеш бити наша осматрачница!![]()
surb..you stupid woman (Rene)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е супер, ти дакле покриваш југ југо-исток, баш оно што ја не видим, а и на 21. си спрату. Одлично, ти ћеш бити наша осматрачница!![]()
Нећу мувкам тебе![]()
Него, с тобом сам наставила серију снова с форумашима.![]()
pa tako, spremam se ranije sta je tu problem
sta ima veze sta ti volis, ja znam sta ja volim
surb..you stupid woman (Rene)..pa stalno da se penjemo na...reffa?? qquuuuuuuu
I ja bih to umeo... znaš? Jesi li probala nekad da sipaš crnu bpoju u erbraš i isprkaš se preko očiju, kao u Blejd raneru?
pa tako se ja sminkam![]()
surb..you stupid woman (Rene)..pa stalno da se penjemo na...reffa?? qquuuuuuuu
Ne verujem ti, ali te je stvarno to pitam. Ako te zanima, imam kompresor i erbraš, možemo da probamo?
To neka igrica, nešto vruće-hladno?
I treba unapred da se spremiš, ja u životu nikad nigde nisam zakasnio, obično dođem malo ranije. Odgovornost.
Itekako ima veze šta ja volim.![]()
liniju ajlajnerom ispod oka i to je to
ja uvek kasnim![]()
Verujem da imaš ukusasamo me zanimalo za ovo sa erbrašom. To mi jedna od zanimljivijih scena iz filma.
![]()
Леле, није ми пало на памет у том смислу!![]()
![]()
E što je dobra ova jaretina i kao hladna, sa lepom i osvežavajućom salatom, njamiiii.
ja kasnim a ne volim da cekamJa čekam 15 minuta, okrenem se i odem. Nemam toliko vremena da ga lako trošim.
esam nešto preskočila?![]()
Пар снова, један мој, један Аурорин, где смо сањале, у протекле две ноћи, друге форумаше. Ал', не могу да препричавам, требало би да се вратиш...
Елем, јутрос сам сањала тебе, уствари, била си тек споменута у мом сну, тј, твој ник је био споменут у сну, у следећем контексту (са све наводницима и зарезима):
На вест о његовом рођењу (Александра Македонског), Тол је извео "оклопне" јединице на улице.
Значи ли ово неком нешто?![]()
Otišao u šetnju, pozz devojke.
Mona*![]()
nema dovoljno materijala...kadar prethodni...no..vako:
opsednuta si sexom...apstinencija je prevršila svaku meru tako da se poradjaš idejama zbog kojih se drmaju zidine tvojeg carstva
a ne bi da popustiš jer ti to stvara obavezu da menjaš nešto...
mnooogo si se stisla...bwe![]()
![]()