skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
liniju ajlajnerom ispod oka i to je to

Verujem da imaš ukusa :ok: samo me zanimalo za ovo sa erbrašom. To mi jedna od zanimljivijih scena iz filma.

1zyimus.jpg

E što je dobra ova jaretina i kao hladna, sa lepom i osvežavajućom salatom, njamiiii.

:zplez:
danas sam qvala za njih 20 :dash: misssim...pravila ćufte od tikvica i 3 vrste sira pa ih pekla u rerni..i pohovala papriqe...pa kad radi rerna...ae da napravim kolače..trouglovi od lisnatog sa jabukama i orasima..i višnje+ čokolada...missim...pojedeš cvaj komada i dobiješ 100kg:tiganj::kolac:

a imam ladnu lubenicu u frižideru za večeru ..

esam nešto preskočila? :ceka:

Пар снова, један мој, један Аурорин, где смо сањале, у протекле две ноћи, друге форумаше. Ал', не могу да препричавам, требало би да се вратиш...

Елем, јутрос сам сањала тебе, уствари, била си тек споменута у мом сну, тј, твој ник је био споменут у сну, у следећем контексту (са све наводницима и зарезима):

На вест о његовом рођењу (Александра Македонског), Тол је извео "оклопне" јединице на улице.

Значи ли ово неком нешто? :lol:

Пар снова, један мој, један Аурорин, где смо сањале, у протекле две ноћи, друге форумаше. Ал', не могу да препричавам, требало би да се вратиш...

Елем, јутрос сам сањала тебе, уствари, била си тек споменута у мом сну, тј, твој ник је био споменут у сну, у следећем контексту (са све наводницима и зарезима):

На вест о његовом рођењу (Александра Македонског), Тол је извео "оклопне" јединице на улице.

Значи ли ово неком нешто? :lol:

nema dovoljno materijala...kadar prethodni...no..vako:

opsednuta si sexom...apstinencija je prevršila svaku meru tako da se poradjaš idejama zbog kojih se drmaju zidine tvojeg carstva
a ne bi da popustiš jer ti to stvara obavezu da menjaš nešto...
mnooogo si se stisla...bwe :rtfm: :mrgreen:

nema dovoljno materijala...kadar prethodni...no..vako:

opsednuta si sexom...apstinencija je prevršila svaku meru tako da se poradjaš idejama zbog kojih se drmaju zidine tvojeg carstva
a ne bi da popustiš jer ti to stvara obavezu da menjaš nešto...
mnooogo si se stisla...bwe :rtfm: :mrgreen:

Уништи ме :lol: али ниси погодила. ;)

Ваљда не остављам такав утисак овди на форуму? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back