skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to mozes samo da sanjas...moja deca mrze sektase, povukla su na mene...;)

Не треба мрзети секташе, већ секташку заблуду са којом су ти несрећници као са духовног губом срасли.

Не смеш учити децу да мрзе заблуделе, али их обавезно учи да мрзе заблуду, и то поготову ону у њима самима, јер су заблудама сви мање више подложни.

Не треба мрзети секташе, већ секташку заблуду са којом су ти несрећници као са духовног губом срасли.

Не смеш учити децу да мрзе заблуделе, али их обавезно учи да мрзе заблуду, и то поготову ону у њима самима, јер су заблудама сви мање више подложни.

Bravo Vladane, ovo je pravo hrišćansko razmišljanje. :ok:

da tako je zato ja ne mrzim sektase vec osudjujem zla dela i mrzim na zlo... koje cine...

a pravi hriscani zive moralno

Ма чале је у питању. Цимер одлепршао...
Добио је отказ.

Ајде смањи мало нервозу братко, сви ти нешто сметају, ко бре да си трудница јединица... ;)

Какав си ти то комуњист ако немаш толеранције према роду рођеном... да ниси кукавац запатио вирус интернационализације читајући незнабожачка писанија и идеолошке чланке?

da tako je zato ja ne mrzim sektase vec osudjujem zla dela i mrzim na zlo... koje cine...

a pravi hriscani zive moralno

Добро је живети морално, али без исправне вере у Христа, добра дела и моралност немају чисту базу, већ прљаву, грешничку.

Џаба добра дела без вере истинске, она као фундамент имају човекоугађање, а не Богоугађање...

Добро је живети морално, али без исправне вере у Христа, добра дела и моралност немају чисту базу, већ прљаву, грешничку.

Џаба добра дела без вере истинске, она као фундамент имају човекоугађање, а не Богоугађање...

tako je treba verovati na ispravan nacin kako je prema Bibliji :)

a ne oslanjati se na paganske dokrtine da ih ne nabrajam...

Је су ли чуда кршење природних закона?
Зашто Бог крши законе које је сам поставио?

Није то кршење закона природних, већ извршење виших духовних законитости.

Природни закони су нижи, подређени духовним и имају ограничено дејство...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back