skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Црногорско/херцеговачки сир из мјешине је луууудо добар у комбинацији са црним вином.

Слично киселим краставчићима и домаћој ракији.

fuj...smrdljivi klikeri od ovcjeg govanca ...samo tvrdi i jedino takav (moze i kackavalj-ovcji i to sa planinskih predela

bardan

Baki, za tebe jedan:

2v3362t.gif

Нормално је да се неко ко воли кисели купус више од слатког не разуме у добар сир. :p Ћао Толка.

ebaga baki...ja ti qpus nikakvi ne jem..pa ti vidi :hahaha:

a tajhercegov(n)acki su mi ponudili kao ekskluzivu, znajuci da volim sireve..fuuuuuj..ko da su 100 ovnova prdeli u meshinu ..odvratno, bwe :(

Tjao Reff kolacicu..

volem ja sve sorte..ali nisam zlicinac ..ma, ovaj herceg-delikates jok..polomish zube..i zagadis zivotnu okolinui

Сестро драга, замисли блама када ми је словеначки цариник отворио кутију са 3 кг овога сира, "Младина" је сутрадан писала да су их Срби стрефили биолошким оружјем.

Одслужио сам војни рок, обавезни продужетак сам прележао на психијатрији :eek: у Н.С. а дезертирао сам када су ме звали у резерву (више пута), појавим се увече у касарни, видим ситуацију и шмугнем :lol: , а они ме после траже и тако се играмо.

Верово ил не друже анархисто, ја сам малопре морао да се умијем кад сам прочитао пост. :lol:

da evo svim forumašima su puni folderi skeniranih dokumenata i transkripta koji dokazuju da je na primer dinikić lopov :cepanje:

кад човеку национализујеш целокупну имовину његовог деде и прадеде, одузмеш држављанство и забраниш повратак у земљу, на крају назовеш лоповом зато што је попио боцу вина из винограда који су засадили његови преци- онда се човек запита да ли се треба за правду борити речима или пушкама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back