skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зашто само он да зарађује ја се не би осећала као самостална жена ако само мушкарац зарађује у том случају би се осећала као роб .
То за мене није живот да ја седим у кући а мушкарац ради , ја би бре умрла од туге да имам такв живот

ako imas uspesnog muskarca vece su sanse da ces i ti biti uspesna zena...;)

Чек, Тиберије, 'ес' ти овај Тиберије: Тиберије Клаудије Нерон Цезар? Што му наследник био Калигула а (несрећни) потомак ДруГ Јулије Цезар? :lol:

Били сте, бре, мЛого инцестоидни у то време, а и оргијали сте свако са сваким, не мож' човек све да ви повата, одавлен, из Византију... па док смо гу(ла)глали, наиђосмо и на ДруГа Јулија Цезара. :hahaha: Видех нешто ми ту не штима, тек после пажљивије баченог погледа схватих да је у питању ДруЗ :lol:

Jeste, jeste, taj sam!!! :D

Kaligula je divno jedno detence, zamisli to, pobio sam mu bracu i majku ali sam ostavio sestre. Jer Kaligulica mnoogo voli svoje sestre, ne znam zasto. :think:

Elem, Kaligula ce da me nasledi, mislim da ce biti odlican vladar!

A Druz je bio moj nesrecni brat i najbolji prijatelj kojeg je Mama ubila jer je ugrozavao na vlasti. Njegova cerka je bila moja bratanica-snaja, Livila, koju smo udali za mog sina Kastora. Sirotog Kastora je otrovala jer je imala vezu sa Sejanusom, vodjom Pretorijanaca. :sad2:

Sejanusu smo zatim odrubili glavu, a Livilu je majka (Antonija, zena mog pokojnog brata, izvanredna zena) zatvorila u spajz i tu je ostavila da umre od gladi i zedji. Izvanredna zena!

Poslednja izmena:
Ah, nisam, milostiv sam danas, samo sam ih rasterao pricama o fijukanju maca i sec-sec ode glavica u Tibar. Ali to nisam uradio. Jos uvek.

Zelis li da vladas Jordanom? Likvidirao sam kralja Petre i sad ne znam sta cu da njegovim posedima. :think:

ujku otju!..kalve si drndave naravi pa i mene ucmekaš iz zeza :( jok..jok..a imaš veliku i opsnu familiji..ne zna se koj sa kime spava :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back