- Poruka
- 340
Reefke je imao 40 ljeta kada je Tito umro...![]()
Ah, to je nista, ja sam imao preko 2000.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reefke je imao 40 ljeta kada je Tito umro...![]()
Старац Фочо...![]()
udaj se ti kao ja pa nek ti traje 16 dana...
ups, zaboravila sam, niko te nece...![]()
Dobar je bio Foco, predlozio sam da mu odrube glavu, mislim da su me poslusali.![]()
Нећу ја бре спонзоро од мене могу добити штиклу у главу
Ako je bio dobar, zašto si to učinio...![]()
Lose sam prosao tog dana u kladionici, kladio sam se na Tracanina ali mu je creva iscupao Dacanin. A i na hipodromu su dvokolice za koje sam navijao bile smrskane, smrskao ih je onaj Juda Ben Hur (fino dete) i ubio mi je oficira koji ih je vozio.
Morao sam nekome da odrubim glavu, jer tada nismo imali anksiolitike. Dekapitacija, to je moj ksalol. Foco je bio tu, pod ruku.![]()
nešto si pomešao...vidiš da je Refke živ...![]()
ti oćeš da sponzorišeš nekog?![]()
dis komuno boove te izjele refferloqmoveПроклета си кафано, дабога се запалила лалала
udaj se ti kao ja pa nek ti traje 16 dana...
ups, zaboravila sam, niko te nece...![]()
Те врсте експлоатације код мене нема , сви су једани и имају иста права .Нема сиромашних и богатих сви смо једанки
pazi drugarice, svaka zena koja tvrdi da joj ne bi godilo da ima muskarca koji pristojno izgleda, ima nesto u glavi i pri tome dobro zaradjuje je obicna lazljivica...
Tako je. Jos ako je taj muskarac Imperator Rimskog Carstva... Eee, gde bi joj bio kraj.
Ja sam imao dve supruge, od prve koju sam voleo me je razvela Mama svojim spletkama i mahinacijama a drugu sam ubio moreci je gladju.
To znaci da sam nezenja. Konkurs je otvoren, dame!
pazi drugarice, svaka zena koja tvrdi da joj ne bi godilo da ima muskarca koji pristojno izgleda, ima nesto u glavi i pri tome dobro zaradjuje je obicna lazljivica...
a ne, ti si mozda bogat, ali nisi bas apolon i uz to nisi ni nesto preterano inteligentan...zao mi je, ne ispunjavas kriterijume...![]()
Те врсте експлоатације код мене нема , сви су једани и имају иста права .Нема сиромашних и богатих сви смо једанки
Веруј да гаде ми се такви мушкарци
Sejanuse, odrubi im glave i baci ih u Tibar!