skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je bio dobar, zašto si to učinio...:lol:

Lose sam prosao tog dana u kladionici, kladio sam se na Tracanina ali mu je creva iscupao Dacanin. A i na hipodromu su dvokolice za koje sam navijao bile smrskane, smrskao ih je onaj Juda Ben Hur (fino dete) i ubio mi je oficira koji ih je vozio.

Morao sam nekome da odrubim glavu, jer tada nismo imali anksiolitike. Dekapitacija, to je moj ksalol. Foco je bio tu, pod ruku. :lol:

Lose sam prosao tog dana u kladionici, kladio sam se na Tracanina ali mu je creva iscupao Dacanin. A i na hipodromu su dvokolice za koje sam navijao bile smrskane, smrskao ih je onaj Juda Ben Hur (fino dete) i ubio mi je oficira koji ih je vozio.

Morao sam nekome da odrubim glavu, jer tada nismo imali anksiolitike. Dekapitacija, to je moj ksalol. Foco je bio tu, pod ruku. :lol:

nešto si pomešao...vidiš da je Refke živ...:neutral:

pazi drugarice, svaka zena koja tvrdi da joj ne bi godilo da ima muskarca koji pristojno izgleda, ima nesto u glavi i pri tome dobro zaradjuje je obicna lazljivica...

Tako je. Jos ako je taj muskarac Imperator Rimskog Carstva... Eee, gde bi joj bio kraj.

Ja sam imao dve supruge, od prve koju sam voleo me je razvela Mama svojim spletkama i mahinacijama a drugu sam ubio moreci je gladju.

To znaci da sam nezenja. Konkurs je otvoren, dame!

Tako je. Jos ako je taj muskarac Imperator Rimskog Carstva... Eee, gde bi joj bio kraj.

Ja sam imao dve supruge, od prve koju sam voleo me je razvela Mama svojim spletkama i mahinacijama a drugu sam ubio moreci je gladju.

To znaci da sam nezenja. Konkurs je otvoren, dame!

a ne, ti si mozda bogat, ali nisi bas apolon i uz to nisi ni nesto preterano inteligentan...zao mi je, ne ispunjavas kriterijume...:confused:

a ne, ti si mozda bogat, ali nisi bas apolon i uz to nisi ni nesto preterano inteligentan...zao mi je, ne ispunjavas kriterijume...:confused:

Kako nisam inteligentan? Vladao sam rimskom imperijom preko 20 godina, duze od mene je opstao samo Avgust.

Ostavio sam drzavu u sjajnom stanju, sa odlicnom infrastrukturom, punom drzavnom kasom i snaznom dobro istreniranom vojskom.

U mladosti sam bio jedini rimski general koji je pokorio Germane (doduse, nismo se tu zadrzali, ali ne mojom krivicom).

:ljutko:

Зашто само он да зарађује ја се не би осећала као самостална жена ако само мушкарац зарађује у том случају би се осећала као роб .
То за мене није живот да ја седим у кући а мушкарац ради , ја би бре умрла од туге да имам такв живот

Sejanuse, odrubi im glave i baci ih u Tibar!

Чек, Тиберије, 'ес' ти овај Тиберије: Тиберије Клаудије Нерон Цезар? Што му наследник био Калигула а (несрећни) потомак ДруГ Јулије Цезар? :lol:

Били сте, бре, мЛого инцестоидни у то време, а и оргијали сте свако са сваким, не мож' човек све да ви повата, одавлен, из Византију... па док смо гу(ла)глали, наиђосмо и на ДруГа Јулија Цезара. :hahaha: Видех нешто ми ту не штима, тек после пажљивије баченог погледа схватих да је у питању ДруЗ :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back