Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni dosta lica, čekam da pokaže nešto drugo.![]()
Boga ili druga Staljina? U kojoj se ti crkvi moliš gospođo/đice drugrice?
Свашта са овим модераторима морају да науче богатство српског језика,сачувај Боже на правди Бога ме бановаше
А оптужба гнусна као ја желим да убијем верског поглавара !Свашта али ајде видели ваљда комунисткиња па да ми прикаче и УБИСТВО!СРАМОТА!
Нисам ја анрархист да убијам около верске поглаваре ,да је то урадио друг анрахист па да разумем али ја,ужас!
А оптужба гнусна као ја желим да убијем верског поглавара !Свашта али ајде видели ваљда комунисткиња па да ми прикаче и УБИСТВО!СРАМОТА!
Нисам ја анрархист да убијам около верске поглаваре ,да је то урадио друг анрахист па да разумем али ја,ужас!
Priča se da je jedan kolega odavde urgirao da te oslobode.
Priča se da je jedan kolega odavde urgirao da te oslobode.
Ко је ургирао ?
ja i naterasi smo joj davali medicinske savete
ja i naterasi
Tako je, vi postedite poglavare, samo ubijate i jasete sitno svestenstvo i dizete Crkve i Manastire u vazduh.
Ко је ургирао ?
Он је могао ургирати сами да ме никада не ослободе са Голог Отока
kako bre? pa jel smo te lečili na Zdravlju kad nisi čula na jedno uvo (ako zvoni levo onda je glas) mada i sad trokiraš nešto?
Dobro vece dobri judi ,dragi prijatelji kolegice i kolege...
samo da se javim ..da sam jos ziv
svugde bio morem krstario ..( malo ) a i kopnom naravski ..uzivao
vratio se a leto skoro i proslo .....stize jesen
![]()
Ne zna se sigurno, ali ja imam na umu bar dvojicu koji obleću.
Nego, ja te čekao, šta bi sa onom umjetninom, kad ćemo akt?
Ne zna se sigurno, ali ja imam na umu bar dvojicu koji obleću.
Nego, ja te čekao, šta bi sa onom umjetninom, kad ćemo akt?