sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.427
Nije lab pseto, bre. Mada jeste malo stidljiv.
Možda vas se plaši... Il' zračite negativno...
Labe... Jel smeš samnom u Topčider
Ja ne ujedam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije lab pseto, bre. Mada jeste malo stidljiv.
Jao, bolje ne...
Lud, kažem ti ja. Uopšte ne nosim gornji deo kad se kupam.
Dobro, tako voliš, da ti ne ostane belo. Vraćam se u učionicu 22, da me ona omladina prosvetli. Niko neće položiti.Bolje bilo kakva nego nikakva, sve stoji, državna administracija se raspada, svi čekaju.

G2 zna da ste šareni, sledeće je vera u Boga...uh, setih se manastira Krke, kakva lepota...
Bolje bilo kakva nego nikakva, sve stoji, državna administracija se raspada, svi čekaju.

Да си ти мени жив и здрав, овај ратник је 4 пута дезертирао, можда сам и рекордер ?
Dobro, tako voliš, da ti ne ostane belo. Vraćam se u učionicu 22, da me ona omladina prosvetli. Niko neće položiti.
Bolje bilo kakva nego nikakva, sve stoji, državna administracija se raspada, svi čekaju.
A šta si dezertirao, sladoled, tortu, nešto orjentalno???
Ravioli Ricotta e spinaci
maslinovo ulje, ravioli punjeni spanaćem i rikotom, šeri paradajz,
pinjoli, crni luk, puter
Ti si Lala, anarhista,
šeri...Sve znaš, a opet nisi zadovoljan.Си видео да ће тебе мање да казне ако прођеш кроз црвено, него ако уђеш на средња врата буса.

Си видео да ће тебе мање да казне ако прођеш кроз црвено, него ако уђеш на средња врата буса.
Dobro, tako voliš, da ti ne ostane belo. Vraćam se u učionicu 22, da me ona omladina prosvetli. Niko neće položiti.
Ja u bus ne ulazim, neka hvala.![]()
Čega se plašiš, plavokosi!? Sada su i klimatizovani, oko 60%.Ti si Lala, anarhista,
šeri...Sve znaš, a opet nisi zadovoljan.
sunac vam dečiji..samo blebećete..el neko radi u ovoj državi?
G", das ti odgovorim: za moda treba da budem obrasla u kocku..a ja toj ne moooguuu..a i TAbitj me vole ..samo za sebe![]()
Pa zar nema nijedno nadareno biće u uč.22 da te oduševi?
Си видео да ће тебе мање да казне ако прођеш кроз црвено, него ако уђеш на средња врата буса.
A šta si dezertirao, sladoled, tortu, nešto orjentalno???