Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
. . .
Otkad tebe nema medju zelenim, ovaj pdf. je prodisao punim plucima.
Otkad tebe nema medju zelenim, ovaj pdf. je prodisao punim plucima.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkad tebe nema medju zelenim, ovaj pdf. je prodisao punim plucima.![]()
Милица није била међу зеленим, него међу плавим. њеним одласком је форум само изгубио, јер су сад многи добили прилику да овде пише оно што би могли само у психијатријској терапији.
Milica je prvo bila medju zelenim, onda tek medju plavim, al nebitno, sve je to isto..
Milica je svoju mrznju isuvise otvoreno pokazivala prema svemu što nije srpsko, čak usudio bih se reci, što nije četničko, ljude je banovala samo zato što su druge nacije ili vjeroispovijesti. Sada, kad nas vise ne moze na taj nacin maltretirati, psuje nam članove porodice na temama.

Milica je prvo bila medju zelenim, onda tek medju plavim, al nebitno, sve je to isto..
Milica je svoju mrznju isuvise otvoreno pokazivala prema svemu što nije srpsko, čak usudio bih se reci, što nije četničko, ljude je banovala samo zato što su druge nacije ili vjeroispovijesti. Sada, kad nas vise ne moze na taj nacin maltretirati, psuje nam članove porodice na temama.
Preterujes Juso.
Ako ja pretjerujem, nije moguce da i ostali "pretjeruju"..
Pa dok je bila medju plavim, svakodnevno smo tabu slali na desetine poruka, žaleći se na njen rad.
Pa koji ostali? I koga je uopste banovala?
Zaista mislim da preterujes.
Ako leptirić šarenić dohvati Ujsu... proći će kao država.

cao drugarcici ou yea yea
Djesi drugar, imal u BG kiše ?
Evo ovdje vec sat vremena pljusti, bas divno.
neeema drugar ovvde je totalno suvo al nije biilo struje ako te to recimo zanima
Zanima me, kako da me ne zanima..
Čim je tebi nesto falilo, zanima me.
e pa eto to sad znaas, a i jos nesto mi faali ali neecu sad o toomeee
a otkud bre ti znaas uopste o ceemu govorim drugar?E oko tog drugog ti ne mogu nista pomoći, žao mi je.
a otkud bre ti znaas uopste o ceemu govorim drugar?